Ha kiderül, hogy nem az apa a gyerek vér szerinti apja akkor mennyi idő amíg elrendeződnek a jogi dolgok?
Pár hónap alatt lerendeződik a dolog. Addig sajnos fizetni köll :\
Tudtommal a kifizetett tartásdíjat nem lehet visszaigényelni, de erről ügyvédet kellene megkérdezni.
A nő és a gyermeke menjen a gyermek jó édes apukájához, a főhősünk nyugodt szívvel kirakhatja őket, pont ugyanannyi joguk van a lakáshoz, mint nekem.
ma 19:32
Ameddig érvényes a tartásdíj-kötelezettséget megállapító határozat, addig fizetni kell, mint a katonatiszt.
Tudom, cumi...
Ha be vannak jelentve a lakcímük, akkor nagyon hosszú per lesz mire kirakod őket.
Pont ugyanúgy, mint ahogy a nem fizető albérlőket sem lehet kitenni egyszerűen. Kérdezz csak meg egy ilyen ügyekkel foglalkozó jogászt. Az teljesen biztos, hogy addig amíg megszületik az új gyerek, nem lehet majd kitenni a régit.
Nekem aztán lehetne akár milyen itélet én ziher nem fizetnék, menjen bíróságra vele, úgyis veszit aztán még a perköltséget is állhatja.
Másrészt nem akar menni, akkor addig is kérj minimum 100 ezres lakbért ügyvédi felszólítással plusz 3 hónap kauciót is. Aztán nagyon gyorsan le fog lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!