Hogy hozzam hejre a dolgokat a parommal?
Parommal lassan allandoak a vitak. Fobtosabb volt neki, hogy autot vegyen meg a cigaretta, mint mi: en es a kislanyunk. Hiaba kerem, hogy vegyen a lanyunknak valamit, az a valasza miert nem veszek en? A koltsegekbe sem all be. Mindent csak a maga javara tesz.
Nem erti meg, hogy szuksegem van a szerelmere, nekem nem eleg ha csak kimondja napi szinten hogy szeret.
A sok vita ellenere a napokban szetmentunk, de szeretnem visszahoditani, es ugy csinalni, hogy minden jo legyen. Hogyan ertessem meg vele, hogy szuksegem van arra hogy szeressen, es ezt mutassa ki?
Hogyan ertessem meg vele, hogy a kislanyunknak igenis tartozik annyival, hogy minden honapba vrgyen neki valamit. (Pelust kajat ruhat... Barmit) Hogyan hozzam vissza a nagy szerelmet, hogyan lehet szep a kapcsolatunk?
Hibaztam azaltal, hogy minden nap tobbszor elmondtam hogy szeretem? Mit tegyek? Nem akarom elvesziteni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!