Mit tegyek életem legrosszabb szülinapján?
Figyelt kérdés
Ma ünnepeljük a születésnapomat családi körben (családi ebéd, stb.) és most beszélik meg a szüleim a rokonjaimmal a bajukat egymással, hogy elakarnak válni, megakarják egymást ölni, stb. Anyám sír, nagyszüleim ordítoznak apámmal, az unokatesóim elbújtak, engem meg felküldtek a szobámba. Nem akarom elmodnani mi a veszekedés tárgya de a pénz mert szegények vagyunk. Azt hittem azért lesz rossz a mai nap mert szétuntam magam és nemkaptam semmi ajándékot, de ez már szörnyű. A tányorok és poharak repülnek, pofonok csattannak. Mit tegyek?2014. okt. 25. 17:37
21/24 A kérdező kommentje:
Lerendeztem velük. Amíg ott vagyon addig nem veszekednek.
2014. okt. 25. 18:36
22/24 anonim válasza:
Kérdező (#21) - na erről beszéltem... sajnálom, hogy a legtöbb egymást tapsikoló "hasznos válaszadó" számára még ilyen helyzetben is a "szülői tekintély" volt a védendő érték, és a Kérdező "tűrjön, fogadja el, hát ez már ilyen, nem tudsz mit tenni" - én kérek elnézést...
Ja, és Boldog szülinapot!!!
24/24 anonim válasza:
Szerintem 15 évesen ne alkoholizáljon azért. De minek ünnepled? Én már évek óta szarok ebbe a szülinap dologba, sőt az összes ünnepbe. De tudod, én is azt hittem elválnak a pénz hiány miatt... de még ügyvédre se lenne pénzük, különélni meg végképp. xD Szóval csak hallgass zenét, foglald el magad. Menj el otthonról sétálgatni. Keress valami olcsó hobbit, ami kikapcsol. 19(twodaysafter)/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!