Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig nem ciki az hogy...

Meddig nem ciki az hogy anyámmal lakok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 13:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
A párom 50 éves (férfi). Egy telken élnek az anyukájával két külön lakásban. Ez még hagyján, de mikor reggel hatkor bekopogott anyuci masnis uzsonnáscsomaggal a fiacskájának, aki dolgozni ment, hát akkor fennakadt a szemem, azt hittem még álmodom... Na hát ez ciki..
2010. jan. 25. 14:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Csak én nem tudom mit csináljak mert testépítő életmódot szeretném folytatni de így meg nem marad pénzem hogy tudjak spórolni házra, mert én azért én majd szeretnék elköltözni de erre viszont nem tudom hogy hogyan gyűjtsem meg a lét...
2010. jan. 25. 14:09
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Ne siess, az a ciki, mikor valaki nagyon fiatalon elköltözik "menőzésből" aztán világ életébe csóró lesz emiatt. 30 éves korodig nem gáz ha otthon laksz. Viszont akkor próbálj sokat félretenni, mert harminc évesen csóróként anyuékkal lakni, az már ciki.
2010. jan. 25. 14:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Én 26 évesen költöztem el otthonról,250 km-re albérletbe. Otthon nem tudtam semmit félretenni,hiába dolgoztam. A fizetésemet mindég le kellett adnom,apu halála után csak rosszabb lett. Anyám az összes pénzemet "elkérte",pedig rezsit is fizettem és kaját is vettem. A fájó pontom az hogy két öcsém van,nem nagy korkülönbséggel. A nagyobb 28 éves,otthon lakik dolgozik de ő csak villanyt fizet és ennyi. A kisebb 25 éves,fél évig bírta külön mert sosem volt pénze. Dolgozott,de a pénz nem állt meg a kezében. Most mind a ketten anyámon "élősködnek",az nagyon bánt hogy tőlük nem szedi el anyám a pénzt mint anno tőlem. Nagy családi házunk van,ahol mind elférnénk kényelmesen. De jobb ez így nekem,hiába fizetem az albérletet mégis sokkal több pénzem van. Ja és anno semmi pénzből költöztem el,több mint 2hónapig ismerősöknél laktam még lett munkám és találtam albérletet.
2010. jan. 25. 14:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ciki, főleg amilyen (anyagi) világot ma élünk. De 19 évesen meg pláne nem. Nekem pl. talán még a 2 kezem ujjai is kevesek lennének, ha össze akarnám számolni, hány 25 és 30 közti ismerősöm, barátom, rokonom stb. lakik még mindig otthon. Havi 80-100 E-ből nem is nagyon tudnak ugrálni.
2010. jan. 25. 14:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Semmi ciki nincs ebben. Én 10 éves voltam, amikor a családdal elköltöztünk mamáéktól. Semmi rossz nem volt benne, azóta sem lakunk nagyon messze egymástól. A legszebb évek voltak. Persze saját keresetből éltünk, és a számlákban ugyanúgy részt vett mindenki, de mégis miért lenne ciki, ha valaki a szüleivel lakik? Inkább becsülöm azokat a szülőket, akik nem lakbért kérnek a gyerekektől, hanem biztosítják nekik, hogy tudjanak házat venni és ne legyen késő az idő a szülésre. Én is így fogok tenni ha lesz gyerekem.
2010. jan. 25. 21:16
 17/19 anonim ***** válasza:

vannak a kivételes esetek, meg a valóban nagyon gáz esetek.

a kivétel: egyik legjobb barátnőm. bár lenne pénze, lenne külön kis lakása, de nagyon szereti az anyukáját, és egyiküknek sem lenne jó, ha egyedül élnének. szimbiózisban vannak egymással, és nagyon jól kijönnek. 25éves a lány, teljesen meg tudom érteni, h együtt laknak.

a gázos eset: lány már lassan 30, van férje, 2 gyereke, pasi tele van mint a déli busz, csaj otthon a két gyerekkel. anyuka-anyóspajtás házában élnek, a csaj konkrétan szarni nem tud az anyja nélkül, olyan buta...

a faluban, ahol laknak simán utánuk dobnának 5milkáért egy takaros kis házat, de ők inkább nyomorognak 4en egy szobában, mert a csaj az anyja nélkül egy tapodtat sem...

és vagyok én, aki nem elköltözött, hanem otthagyták :) bár azért menő volt 18 évesen azt mesélni, h egyedül lakom, anyum néha meglátogat :)

2010. jan. 26. 00:31
 18/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 26. 03:13
 19/19 Fingkirály ***** válasza:

01-25 13:55 :

A "művészeti előmeneteled", hogy "ne kelljen beállni a mókuskerékbe"?

Ne haragudj, de te tényleg megérdemelnéd a lepontozást, mert te nem vagy más, mint egy 29 éves nagy gyerek, aki még mindig csak játszani szeretne egész nap legszívesebben...A művészet nem munka, hanem hobbi. Nekem is van például egy hobbizenekarom, de eszembe nem jutott volna az, hogy én nem vagyok hajlandó dolgozni, mert én majd még 29 évesen is abban bízzak, hogy befutok.

Keress valami melót, amihez értesz. Ha semmihez, akkor gyűjtögess bevásárlókocsit a teszkóban. Amellett még mindig fog jutni ugyanannyi szabadidőd a művészkedésre, csak max az elején kicsit furcsa lesz, hogy nem délben kell felkelni.

2010. febr. 28. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!