Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Daria névről?

Mit gondoltok a Daria névről?

Figyelt kérdés

Dariya (Дария)

Félig orosz-félig magyar kislánynak. Orosz vezetéknévvel, természetesen.

2014. okt. 24. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
Szép név, de ha Magyarországon laktok, én mindenképpen második névnek adnám csak, első névnek valami magyarosabb nevet. Én is ebben a cipőben fogok járni, csak román vezetéknévvel, és a kislányomnak csak a 2. neve lesz román. Nagyobb korában jobban fog így járni.
2014. okt. 24. 18:28
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

Előző, mert a külföldi vezetéknévhez aztán csodálatos egy magyar keresztnév...Pl. Hamilton Emese vagy Carter Bendegúz, tényleg remek választás-.-

Gyönyörű a név, semmiképp se adjatok magyar keresztnevet. Nekem is az apukám angol és a keresztnevem is angol, nehezen ejtették ki világ életemben, de elég furán jött volna ki, ha magyar nevem van mellé.

2014. okt. 24. 18:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem szép, nekem tetszik.

(először Darinának olvastam, az ajándékot jelent :) )

2014. okt. 24. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Úgy ejtve, hogy Daria nagyon nem tetszik, a Dária az nagyon szép.
2014. okt. 24. 19:00
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Dáriának ejtik, kedves utolsó :)

2014. okt. 24. 19:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Úgy nagyon szép.
2014. okt. 24. 19:11
 17/19 anonim ***** válasza:
:) Nekem is ez a kiválasztott női nevem,ugyanúgy orosz vezetéknévvel,tehát nekem nagyon tetszik.Egyszerű és gyönyörű,bárhol ki tudják mondani.
2014. okt. 24. 23:30
 18/19 anonim ***** válasza:
A Daria (ha így ejtjük) nekem tetszik. Bár legtöbben Darinának vagy Darinak fogják hívni. Ha Dáriának ejtjük, úgy már nem tetszik, inkább virág névnek képzelném el.
2014. okt. 25. 00:00
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem tetszik!
2014. okt. 25. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!