Mit gondoltok a Daria névről?
Figyelt kérdés
Dariya (Дария)
Félig orosz-félig magyar kislánynak. Orosz vezetéknévvel, természetesen.
2014. okt. 24. 17:49
11/19 anonim válasza:
Szép név, de ha Magyarországon laktok, én mindenképpen második névnek adnám csak, első névnek valami magyarosabb nevet. Én is ebben a cipőben fogok járni, csak román vezetéknévvel, és a kislányomnak csak a 2. neve lesz román. Nagyobb korában jobban fog így járni.
12/19 anonim válasza:
Előző, mert a külföldi vezetéknévhez aztán csodálatos egy magyar keresztnév...Pl. Hamilton Emese vagy Carter Bendegúz, tényleg remek választás-.-
Gyönyörű a név, semmiképp se adjatok magyar keresztnevet. Nekem is az apukám angol és a keresztnevem is angol, nehezen ejtették ki világ életemben, de elég furán jött volna ki, ha magyar nevem van mellé.
13/19 anonim válasza:
Szerintem szép, nekem tetszik.
(először Darinának olvastam, az ajándékot jelent :) )
14/19 anonim válasza:
Úgy ejtve, hogy Daria nagyon nem tetszik, a Dária az nagyon szép.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Dáriának ejtik, kedves utolsó :)
2014. okt. 24. 19:02
17/19 anonim válasza:
:) Nekem is ez a kiválasztott női nevem,ugyanúgy orosz vezetéknévvel,tehát nekem nagyon tetszik.Egyszerű és gyönyörű,bárhol ki tudják mondani.
18/19 anonim válasza:
A Daria (ha így ejtjük) nekem tetszik. Bár legtöbben Darinának vagy Darinak fogják hívni. Ha Dáriának ejtjük, úgy már nem tetszik, inkább virág névnek képzelném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!