Szerintetek ciki ahogy élünk? Mit gondoltok?
A szüleim elváltak, anyukámmal és húgommal (7F)hazaköltöztünk nagymamámhoz. Ők úgy éltek, hogy nagynénémék is velük. De ő is elvált, ketten maradtak unokatesómmal (10F). Közben dédim is lerobbant, ő is odaköltözött, ekkor bővítettük a házat. A bejáratunk úgy van, hogy középen, nappalis résszel, előre nyílik 3 szoba, egy nagynénémnek, egy a fiúknak, egy anyumnak. Hátra egy nekem (nagyon picike!) Egy mamámnak és dédimnek. Nekik sajnos nincs külön szobájuk.
Nem sok osztálytársam szokott nálunk jönni, egyszer hívtam meg egy lányt, de visszahallottam hogy mesélte milyen sokan élünk, és hogy milyen sok "anyám" van. Rosszul esett. Most meghívnék egy barátnőmet, de félek hogy megint így járok.
Ciki ez?
Amúgy nem szegényes a házunk, rendes bútorok vannak, max tényleg kicsi ennyi embernek, de elférünk
13L
Ebben semmi ciki nincs. Ha a lakásotok tiszta, és rendezett, nincs okod arra, hogy szégyenkezz bárki előtt.
Aki szerint ez ciki, azzal tarts nagyobb távolságot, ő nem lesz a te barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!