Hol vannak ma az igazi férfiak? Vannak még egyáltalán? Vagy ekkorát fordult a világ? Minden véleményre kíváncsi vagyok!
Fogadja a radai rosseb. Honnan vetted ezt a hülyeséget?
Volt olyan, hogy megcsaltak, ki is adtam az útját, azóta se tudja eldönteni, mit akar, azóta se talált normális hapsit magának. Azóta keres, de nem akarnék tőle semmit, aki egyszer megtette, megteszi sokadszorra, meg nem a megcsalással van konkrétan gondom, hanem a gerinctelen emberekkel. Az ilyet már képtelenség részemről szeretni.
én ezt a magcsalás ügyet nem értem. nem mindegy nappal kivel dug ha este nekem is pucsit?
mondtam is neki, a föld kerek, ha nappal körbekeféled a világot, este ugyis hozzám jutsz vissza...
Hol? Szíriában, meg Iránban, Afganisztánban, Pakisztánban Szaúdarábiában.
Ott a nőknek kuss van. Nem járhatnak iskolába, csak addig, hogy megtanuljanak annyit, hogy ne vágják át őket a piacon. autót nem vezethetnek, és az utcára is csak csadorban mehetnek ki.
Ha szóba állsz egy másik férfival, a férjed megkorbácsol. Ha félrelépsz, megerőszakolnak, házasságtörés miatt halálra ítélnek. A férjed elás derékig, vagy nyakig, és a családja, meg a szomszédság agyonüt egy rakás téglával, betontömbbel.
tizennyolcaskarika (amúgy egy film, nem eredeti)
lehet hogy a feleségnek husosabb a segge.
én legalábbis azért behódólnék, hogy husosabb segget harapdálhassak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!