Elvált anyukák, ti mennyi gyerektartást kaptok?
Figyelt kérdés
Hány gyerek után, és mennyi az exférjetek netto fizetése? Elégedettek vagytok az összeggel? Csak kíváncsiságból kérdezem.2014. okt. 22. 22:10
11/21 anonim válasza:
8!
Gimnazista gyerekre 35 e kaja??? Na ne már...
12/21 anonim válasza:
Egy fillert se 3 gyerekre
A gyerekek ketlakiak co szulok vagyunk.3 nap ott 4 itt majd forditva
Neha zsebpenzt ad nekik de azt nem szeretem
Neha az uj gyereket is elhozzak a testverek par napra.
Nincs szugsegsm gyt re hiszen jol keresek tanultam es jo allasom van soha nem ultem otthon nem voltam gyesen.
13/21 anonim válasza:
11. 35 egyáltalán nem sok kajára...
14/21 anonim válasza:
1 gyerekre 40 000-et, fogalmam sincs mennyi a nettója, én meg vagyok elégedve, emellett apai nagyszülők állandóan bevásárolnak neki ruhákat, cipőt, kabátot, pedig nem kérem, én is meg tudnám venni neki, de ők így szeretnének segíteni :)
15/21 piroska és a farkas válasza:
4-es, 4-es gyanús vagy te nekem :)
16/21 anonim válasza:
4es nekem is. Pont erre volt hasonló kérdés.
Egy gyerekre 40 e kaja nem sok???! Mit eszik az a gyerek??!
17/21 anonim válasza:
5-ös vagyok. Aki szerint nem hasznos a válaszom, az legyen kedves megírni, hogy miért nem? A kérdésre válaszoltam.
18/21 anonim válasza:
Engem is lepontoztak:( Sajnos úgy látszik, sokan azt gondolják, még 10 ezret sem érdemel egy gyerek egy hónapban...
19/21 anonim válasza:
Mindenkit mindenért lepontoznak az egész gyik-on ezen kattogni teljesen felesleges. Semmi köze a lepontozásnak sokszor sem a kérdéshez sem a válaszhoz,gyanítom most sem.
20/21 anonim válasza:
Engem is mert irtam semmit nem kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!