Kötnél eltartási szerződést, ha tudnád, hogy az illető gonosz és mindig ugráltatni fog és kizsigerel?
#3-as voltam:
Meg ezzel vigyázni kell,mert már nem 1 olyan történetet hallottam,hogy ugráltak neki éveken keresztül,aztán jött valaki más,aki szebben mosolygott és rögtön arra hagyta a házat stb. És az ember csak ott állt és évei voltak benne.
De a legfontosabb,amit először írtam,hogy szerintem egy ilyen embert én nem tudnék elviselni.
Sajnos anyuék kötöttek apu anyukájára. Mondjuk az előtte lévő 3 télen (okt-márc) is hozzájuk költözött ingyen.
Mindketten nehezen bírják, a nyugdíjából havi 20e forintot kínkeservesen kérnek tőle el, a házat már eladták, össz 2,5M-t ért, amit köztünk (én és testvérem) elosztottak.
Nem éri meg, de azt sosem tudták volna megbocsátani maguknak, ha hagyják meghalni egyedül.
Mit jelent ez pontosan?
Mert az, hogy mindig bevásárolni kell, elmenni gyógyszertárba később akár pelenkázni nem gonoszság hanem ezzel jár.
egy életed van, és minden nap egy csoda.
a szép életedet, szép éveidet ne pazarold el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!