Mit tegyek, hogy a parom ne az én telefonomat használja?
A helyedben adnék neki egy reális határidőt, ami után nem veszem át az üzeneteit, és nem használhatja az én telefonomat és a tabletemet.
Emlékeztetném rá, hogy ő maga mondta, hogy "neki nincs szüksége rá, és öt ne is zargassa senki!", és megmondanám neki, hogy:
1) Engem meg végképp ne zargasson senki, aki vele akar kommunikálni.
2) Ha tényleg nincs szüksége mobilra, akkor semmi gond, nincs további teendője ez ügyben.
3) Ha netalán mégis, akkor a vegyen magának egyet, mert teljesen komolyan gondolom, hogy azon a bizonyos határidőn túl nem használhatja az enyémet. Azért sem, mert engem ne zargassanak a neki szóló hívásokkal és üzenetekkel, és azért sem, mert a privát szférámba való betolakodásnak érzem.
Vennék neki ajándékba egy tabletet meg egy kis méretű telefont, nehogy az legyen a baja, hogy a telefon nem fér be a zsebébe. Hamarosan jön a karácsony :)
Aztán ha nem tetszik neki akkor ártatlan fejjel elmondani, hogy azt hitted örülni fog neki meg szüksége van rá, hiszen mindig a tied használja. A telefont pedig ha napközben nem akarja magával vinni beizzíthat saját üzenetrögzítőt, és az alapján is visszahívhat embereket.
Ezek után ha tovább panaszkodna, akkor tényleg inkább ellenőrzés volt a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!