Valóban értéktelen az aki munkanélküli?
Dobd ki, ha ekkora tahó, ne csak ígérgesd, hogy szedje a cuccát, mert így egyre rosszabb lesz.
Hagyd ott és mutasd meg neki, hogy igenis meg tudsz állni a gyerekkel a saját lábadon.
1 pici babahoz rengeteg energia,turelem es megertes szukseges...
O azert faradt mert dolgozik,te azert mert a babaval foglalkozol es a haztartast vezeted...
Gondolom kapod a "segelyt" nem? szules elott volt munkad? Jelenleg nekem sincs munkam kb 1 honapja,de a parom sosem mondana ilyet... Amikor neki volt akkor en sem mondtam neki.. egymast segitettuk,es segitjuk!
Kicsit taho a ferjed.. miota ilyen? a baba szuletese ota? biztos azert feszult... Probald meg megmondani neki hogy tudod hogy faradt,te is az vagy,te is dolgozol csak annyi hogy otthon.... es a KOZOS gyerekedre vigyazol es neveled.. az nem munka ?!
Bennem ilyenkor két kérdés merül fel: vajon hogy gondolja azt bármelyik férfi, hogy a babával otthon lévő anyuka egyenlő azzal, hogy lusta, mereszti a seggét, nem csinál semmit, és munkakerülő. Illetve a másik: vajon mi van annak a nőnek az agyában, aki gyereket szül egy ilyen pasinak? Azért az ilyen hozzáállásnak vannak korábban is jelei (értsd: észre lehet venni, hogy hajlamos a másik megalázására, elnyomására), illetve előzetes beszélgetések alapján elég sokat meg lehet tudni arról, hogy a másik hogy áll ehhez a kérdéshez.
(Azt már csak zárójelben említem meg, hogy egy gyeden/gyesen lévő anya NEM AZONOS a munkanélkülivel, mivel a gyerek miatt van otthon, emellett van bevétele, még ha kevesebb is, mintha dolgozni járna. Ja, és nem, nem értéktelen a munkanélküli ember, amennyiben akar dolgozni. Bárki kerülhet önhibáján kívül ilyen helyzetbe sajnos. Értéktelen az, akinek esze ágában sincs dolgozni, csak mereszti a seggét).
Nem munkanélküli vagy hanem a gyerekével vagy otthon gyes-e,gyed-en!!!!!!
Ez nagyon nem volt szép tőle!Kerülhet ő még olyan helyzetbe hogy rád legyen szorulva ezt ne felejtse el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!