Milyen szülinapi buli az, ahol minden vendég magának fizet?
Arról van szó, hogy az lenne a meglepi az ünnepeltnek, hogy a barátnője összehívja azokat az embereket egy vendéglátó helyre, akik a legfontosabbak a számára. A pasinak teljesen más program lesz beadagolva, de odacsalja és akkor ott leszünk mi :-) A csaj rendezi a tortát, meg fizeti az aperitifet, de mindenki fizeti magának az egyéb piát, amit elfogyaszt.
Nos a lényeg, hogy én ebben semmi kivetnivalót nem találok, csórók és nem várható el, hogy kb. 30 ember egész esti piálását tudja állni. Itt most a gesztus a lényeg az ünnepelt felé.
A férjem nyilvánította ki nemtetszését, hogy milyen meghívás az, hogy mindenki magának fizet. Mondtam neki, hogy felfogom tenni kérdésnek és megmutatom majd neki a válaszokat. Nyugodtan jöhetnek az őszinte vélemények.
Milyen szép, hogy azt mondják, ez nem esküvő.
Pedig esküvőn is borítékozni kell, csak nem a fogyasztásodat fizeted, hanem a 10-20 ezer forintot.
"A férjem nyilvánította ki nemtetszését, hogy milyen meghívás az, hogy mindenki magának fizet."
Egyetértek vele.
Ha én meghívom a barátokat bulira, nem lenne bőr a képemen pénzt kérni tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!