Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utáljuk egymás családját!...

PopCake kérdése:

Utáljuk egymás családját! Működhet így kapcsolat?

Figyelt kérdés

A párommal nem szeretjük egymás családját.

Ő nem szereti az enyémet,mert egy régebbi családi vita kapcsán megsértettek engem.Ez azóta megbeszélésre került,ő úgy érzi jogosan haragszik emiatt rájuk.

Én utálom az övét mert megkeserítik az életünket és kikészítenek minket idegileg.A párom sem szeretik,nem is szerették sosem.

Én vagyok a nő,párom természetesen férfi.

Ezt még bonyolítja,hogy van közös gyermek.

Ezek miatt a párom nem volta gyermeke szülinapi buliján,amit a csalàd tartott.Ő sosem jön ha mi találkozunk az én családommal.

A gond mgé,hogy a páromat nem rédekli,hogy engem bánt azzal ha szapulja nekem őket és olyanokat mondd,hogy 'élve kéne elásni a tesómat' akit én nagyon szeretek! :-(

Egy ideje ezért én sem fogom vissza magam nem titkolom,hogy ha lehetne kitenném az anyját egy lakatlan szigetre.Az ő családja miatt nagyon nagyon megromlott a kapcsolatunk,sok a vita és nemegyszer kishíjján szétváltunk miattuk.

Nem akarom,hogy mi is olyan család legyünk,akikhez sosem jár senki,mert senkit sem szeretnek és minket se szeressen senki.Mint ahogyan az ő családja él.A párom is tudja,hogy rühellik őt ő ennek ellenére nyalizik nekik bár értelme nincs.

Mehet ez így?Ha igen meddig?

Most fogunk költözni saját házba és már kijelentette párom,hogy oda senki sem jöhet.Persze a barátaim sem mert őket sem szereti...így az ő családja sem jöhet,mert rossindulatúak és gonoszok.

De nem lehet így élni,mint egy remete.A testvéreim kérdezték,hogy nyáron lesz e hely tollasozni mert kerti bulizni...hogyan mondjam,hogy nem jöhetnek?Nagyon szeretem őket és nem akarom megbántani egyiket sem.

A tetejében ma még anyával is összeveszezz,aki jobban szereti párom,mint a saját anyja.Mindig vesz neki ruhákat meg amit kér,elfogadja aztán meg itthon vergődik,hogy mi

lyen szar,meg az neki nem kell.

:-(

2014. okt. 21. 22:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

Te jelenleg csak egy gyerekgyáros csicska vagy önmegtagadással spékelve, már ne haragudj.

A gyerek fogja megszívni ha sokáig önsajnálod magad. Lépj le, kérd a gyerektartást aztán élj normális életet.

2014. okt. 22. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, mindenre van kifogása és magyarázata, hogy neked miért is kellene kizárólag azokkal kapcsolatot tartanod, akikkel ő akarja. Szerencse, hogy hitel nincs a házon. Így könnyebb lesz lépned.
2014. okt. 22. 10:13
 13/16 A kérdező kommentje:
10:12-es Egy gyermekkel nem olyan könnyű,hogy csak fogom magam és lelépek.Már nem egyedül vagyok,sok dolgot kell elintézni...csak,hogy értsd,mert elég kellemetlen a stílusod.
2014. okt. 22. 11:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"A barátaimmal igazából nincs gondja azt mondja,de nem akarja ismerni őket,ne jöjjenek hozzánk és nem érdeklik őt."

Na, én EMIATT BORÍTANÉK!!!

Mert ugye nem azt nézi, hogy NEKED fontosak a barátaid, TE szeretnél velük kapcsolatot tartani, ezért meghívnád őket, hanem, hogy ŐT nem érdeklik (pedig semmi baja velük), EZÉRT ne jöjjenek.

Szóval: csak az jöhet, akit ő engedélyez, ha senkit nem enged, akkor senki sem. Indok nem kell hozzá, mindegy, hogy te szereted őket, mindegy, hogy semmi rosszat nem tettek, ha ő úgy gondolja csak úgy, akkor ne jöjjenek.

Mérhetetlenül önző despota!

És addig menekülj tőle, amíg nem zár el minden emberi kapcsolatodtól, mert akkor totálisan ki leszel neki szolgáltatva!!!

2014. okt. 22. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

"Mikor a baba meglepetésként megérkezett másik városban éltünk és a párom fel sem vette a telefont az apjának (..) Aztán haza költöztünk,sajnos anyóséknál lakunk,ameddig összejött a ház másik fele mert hitelt nem akartunk."

Na az ilyet nagyon lenézem, kérdező. Utáljátok őket, mint a szart, de azért odamentek lakni, mert addig is spóroltok. Kezet-lábat kéne csókolnotok nekik, nem utálni őket. Szégyelljétek magatokat mindketten.

"Nagyon ellenem uszították őt anyósék,mert ők senkit sem szeretnek."

Ilyen családból származó emberrel én nem csinálnék gyereket. Nyugodj meg, egy idő után téged sem fog szeretni a férjed.

"A barátaimmal igazából nincs gondja azt mondja,de nem akarja ismerni őket,ne jöjjenek hozzánk és nem érdeklik őt."

Beteg egy gondolkozás....

"A testvéreimmel meg az a gondja,hogy benne voltak a vitában és mikor megszületett a babánk nem jöttek be a kórházba,igaz nem is tudtká,hogy szültem."

Szóval haragszik rájuk, mert nem jöttek a kórházba. De miért is jöttek volna, ha nem tudták, hogy szülsz??

"Apát azért nem szereti mert válás után nem keresett évekig.Nagyon haragtartó és nem érdeklem én ebben a témában."

Kérdező, én ezt az embert mielőbb otthagynám a GYERMEK fejlődése érdekében.

"Megbeszéltük régebben.hogy oké utálja csak a családom de hallgasson mert engem rettentően megbánt azzal ha ilyeneket mond,de őt ez nem érdekli.Nem jöhetnek hozzánk.A kutyámra egy darabig apa vigyzáott,mondtam,hogy lesz kert és elviszem,nagyon szeretem őt.De már mondta párom,hogy nem vihetem oda mert ő nem fog vele élni. :-( "

Ez egy pszichopata!!!

2014. okt. 22. 15:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó:Ameddig nem ismered a helyzetet anyósékkal,addig ilyenekete ne írj és ne ítélj,főleg ne ilyen nagy arccal.
2014. okt. 22. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!