Házvásárlásra készül a barátom, aki nélkülem a szüleivel nézegeti a házakat. Ti odaköltöznétek ezek után?
5 és fél éve vagyunk együtt...de mindegy is! Rám nem tartozik???
Köszönöm a válaszokat előre is
Elnezest a hibakert, a telefon atka.
20 - as, honnan veszed hogy csak elvarja? Ez a kijelentes alaptalan volt. Nem latsz bele a kapcsolatukba.
7. válaszadónak:
Értem Én, de érdekelne minden lehetőség...hiszen a kínálatot ismerve lehetne később meghozni a legjobb döntést, nem???
8. 9. válaszadók:
Teljesen egyetértek veletek!!!
Terveztetek felesben házvásárlást? Ha nem, és a szülők veszik a "párodnak" nem sok beleszólásod van a dolgokba. Emiatt sem kérték a véleményed , jelenléted.
Nem terveznék hosszan a pasival.
27.
Köszönöm!
Igen, már jeleztem egy korábbi esetnél, hogy Én is szeretném látni, miért nem visz el...tehát ez, nem az első! Ennek ellenére ma du elsüti a telefonba, hogy házat voltak nézni!!
Persze, hogy kiakadok!
Amúgy nekem az a meglátásom, hogy nem gondolja komolyan...elég viharos volt ez a pár hónap! Főleg, mert bele avatkoztak külső erők....és oda akar mindig megfelelni, úgy, hogy engem hagy cserben!!! :-(
Tehát, ezek után már nem fogok oda költözni, és ezt közöltem is vele....ennyi megbántást! Ember vagyok könyörgöm!!!!!
Ja, igen! Nem a szülök veszik! Talán kisegítenék....de a nagyját megspórolta főleg rajtam, mert nem volt soha egy nyaralás! 5 éves évfordulóra se egy wellness se semmi olyan, ami azért ott lett volna!
Karácsonyra kaptam egy illatgyertyát...azt is kutya futtában, miközben vettük az ajándékokat!!!
Hát naaa! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!