Hogyan vegyem rá a bátyámat, hogy ne csalja tovább a sógornőmet?
Megint a "mi csajok tartsunk össze" vonal fut... csak hát a kérdés tárgya egy férfi...
Tudjátok ki fogja 50+%-ban a legjobban megszívni a Kérdező tervezett beleszólását, ha meglépi tényleg? A gyerek, ő spec csak veszíteni fog. Ehhez képest lehet gondolkodni és lépni vagy nem lépni.
Nem, a férfiak nem működnek máshogy. Látod, akivel félrelép, az egy NŐ, aki ugyanúgy működik. Nemtől független az egész, minden más kifogás. Bizonyos típusú jellem mellett gyakoribb a félrelépés, és ez a jellem férfiaknál fordul elő gyakrabban, de attól ez még nem elfogadható. Én is csalódnék a testvéremben, ha ilyet tenne. Biztos, hogy nem jópofiznék egész életemben a családjával, mert ezt az ügyet nem veszi be a gyomrom, nem hogy még hazudjak is érte..
De most komolyan, miért lenne baj, ha a gyerek gerinctelen apa nélkül nőne fel? Jobb, ha azt látja, helyes fűvel-fával csalni az asszonyt? Mert ez nem fog örökre titok maradni! Talán ezen apukának kellett volna gondolkodni, mielőtt félremegy, de ha neki fontosabb volt a másik nő..
Senki nem azt mondta, hogy a kérdező a sógornőnek szóljon, hanem, hogy beszéljen a tesója fejével. A sógornőnél én sem borítanám a bilit, de nehogy már az ember a testvérét ne villanyosíthassa fel, ha valami oltári hülyeséget csinál.
Lehet, hogy nem használ a lelkibeszéd, de a kérdező legalább megpróbálta. És akkor nyugodt lelkiismerettel nézhet majd a sógornő szemébe, ha egyszer tényleg borul a bili.
Ugy velem, ezen az oldalon egyre inkabb alabb hagyj az erkolcsi a szinvonal.
Szerintem meg mindig az egyik legundoritobb dolog a megcsalas, de ugy latszik sokatok, szemet hunyj felette. Inkabb legyen az asszony boldog tudatlansagban a par honapos pici babaval, akit valoszinuleg az egesz terhessege alatt vegig csalt a mocsadek ezzel a r.ibivel. Mar 1 eve csinalja(k), biztos nem fog nehezukre esni meg par evig folytatni.
En magamat ismerve elmondanam, jo sok bizonyitekkal a kezemben. Nem lenne pofam bajologni, mikozben egy ilyen sulyos titkot tudok.
Mindenki megerdemel, egy olyan embert aki szereti. A batyad nem, emellett egy gyava fereg is.
Le lehet pontozni, dragak!
Reménykedjünk, hogy nem fog borulni, mert az jelen esetben senkinek sem lenne jó... ha igaz, amit erről a helyzetről gondolok, akkor ez most nagyjából a dolgok relatív legjobb állapotja minden szereplő számára, ezen most mindenféle változás csak rontani tudna...
(persze kinek mi a rontás, nekem a széteső családok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!