Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnátok tippeket, hogyan...

Adnátok tippeket, hogyan vészeljük át a Karácsonyt? A párom elhagyott minket, a 3 éves gyerekünkkel most először egyedül telik maj az ünnep.

Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt túlélni?
2014. okt. 18. 23:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
Úgy kedves, hogy nem majmnolod a karácsot, hiszen a karácsony a gyerekeké. Hanem megszépíted a gyermekednek, hogy szép emlékei legyenek, amiket később ő fog továbbadni a saját gyermekeinek.
2014. okt. 19. 09:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Fogod magad és elutazol a nagyszüleidhez, szüleidhez, testvéreidhez, ha ekkora pánik fog el az egyedül karácsonyozás hallatán. Amúgy ez is csak egy nap...

Én ha a te helyedben lennék, vennék valami társast, amit ketten is tudunk játszani, együtt sütnénk sütiket aznap, díszítenénk a fát, gyerekdalokat hallgatnánk, este meg gyerekeknek való karácsonyi mesét néznénk, ennyi. Kétlem, hogy amíg mellettem van a kisgyerekem, aki boldog, mosolyog, addig képes lennék azon depressziózni, hogy az apja elhagyott...

2014. okt. 19. 11:21
 13/15 anonim ***** válasza:
90%
En tudom hogy ez nagyon rossz most neked. 2 eve oktoberben költözött el a ferjem. De probaltam összeszedni magam ami nem mindig konnyu. A fiamra figyeltem csak,anyukamek meg elhivtak karacsonyra,ott is aludtunk. Mozdulj ki te is a gyerekkel vagy szervezz programot otthonra,meg ha nehez is most.
2014. okt. 20. 23:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon sok kemeny ember van itt vagy csak nem maradtatok meg egyedul. Egy felnott nonek is lehet bânata. A gyerek nagy erot ad de konyorgom az anyanak is vannak erzesei,nappal lehet jobban van,de ejjel ha alszik a gyerek elöterbe kerül a szomorusag. Mindenesetre örulok h itt sokan egy kezlegyintessel intezik vagy inteznek szakitasokat. Azert mert anya nem szenvedhet,marcsak amiatt is h szethullott a csalad es esetleg a gyerek szomoru lesz ha az apja nem lesz ott.
2014. okt. 20. 23:49
 15/15 anonim válasza:

Én is voltam így. Kettesben kisgyerekkel. Szerintem szuper is lehet. Bár még egy kicsit friss lehet a seb. Igazad van,h már gondolsz rá.

Nem biztos,h a legjobb ötlet a nagyiékhoz menni. Esetleg sajnálnának,meg kérdezősködnének.Vagy ami még rosszabb kéretlen tanácsokkal látnának el.

Ha van rá kereted esetleg el is utazhatnátok!! Lillafüred,Mátra, Ilyenek. Mi nagyon élveztük. A szállásról szánkóval húzgáltam el a kajáldáig. Az összes karácsonyi filmet megnéztük 2-esben a kanapén,kakaót kortyolgatva. Mikor meg alszik a kicsi akkor ráérsz egy kicsit szomorkodni is, de egy idő után még az is jólesik.

Ha nem tudsz elutazni, akkor otthon sok karácsonyi hangulatú zenével, meg fényekkel, meg mézeskaláccsal. Gyertyafény - szép remény - karácsonyi sütemény.

2014. nov. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!