Adnátok tippeket, hogyan vészeljük át a Karácsonyt? A párom elhagyott minket, a 3 éves gyerekünkkel most először egyedül telik maj az ünnep.
Fogod magad és elutazol a nagyszüleidhez, szüleidhez, testvéreidhez, ha ekkora pánik fog el az egyedül karácsonyozás hallatán. Amúgy ez is csak egy nap...
Én ha a te helyedben lennék, vennék valami társast, amit ketten is tudunk játszani, együtt sütnénk sütiket aznap, díszítenénk a fát, gyerekdalokat hallgatnánk, este meg gyerekeknek való karácsonyi mesét néznénk, ennyi. Kétlem, hogy amíg mellettem van a kisgyerekem, aki boldog, mosolyog, addig képes lennék azon depressziózni, hogy az apja elhagyott...
Én is voltam így. Kettesben kisgyerekkel. Szerintem szuper is lehet. Bár még egy kicsit friss lehet a seb. Igazad van,h már gondolsz rá.
Nem biztos,h a legjobb ötlet a nagyiékhoz menni. Esetleg sajnálnának,meg kérdezősködnének.Vagy ami még rosszabb kéretlen tanácsokkal látnának el.
Ha van rá kereted esetleg el is utazhatnátok!! Lillafüred,Mátra, Ilyenek. Mi nagyon élveztük. A szállásról szánkóval húzgáltam el a kajáldáig. Az összes karácsonyi filmet megnéztük 2-esben a kanapén,kakaót kortyolgatva. Mikor meg alszik a kicsi akkor ráérsz egy kicsit szomorkodni is, de egy idő után még az is jólesik.
Ha nem tudsz elutazni, akkor otthon sok karácsonyi hangulatú zenével, meg fényekkel, meg mézeskaláccsal. Gyertyafény - szép remény - karácsonyi sütemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!