Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A testvéremet ha elhagyja egy...

A testvéremet ha elhagyja egy fiú mindig öngyilkos akar lenni. Hogyan segíthetnék rajta?

Figyelt kérdés

A szüleim nem tudnak róla. Gyógyszereket szedeget be olyankor de én mindig kidobom előle. Már nagyon kétségbe vagyok esve :(:(:(:(

Szüleimmel nem olyan a viszonyom hogy megtudunk beszélni ilyen dolgokat:(

2010. jan. 24. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
1. vagyok: Dehogy azért írtam!!!! A Valeriana egy gyenge nyugtató, macskagyökeret tartalmaz, természetes alapú, hogy kicsit megnyugodjon. Ebből bevehet naponta többet is (4-5)
2010. jan. 24. 17:40
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi, megnyugtattál, bár átnéztem itthon ma a cuccait (mindent átnéztem szó szerint) és nem rejteget gyógyszert, de ez a Valeriana akkor is belevolt írva a telefonjába!

Egyébként 20 évesek vagyunk.

2010. jan. 24. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Biztos, h nem lesz öngyilkos, tényleg csak egy segélykérés ez részéről. Próbálj meg minél többet beszélgetni vele, akár más témákról is, csak ne hagyd gondolkodni, agyalni ezen. El fog múlni, és pár ilyen koppanás után rájön majd, hogy mi a szakítás "menete" és lassacskán elmúlik minden rossz érzés. Tudom, mert engem is mindig tesóm vígasztalt, amíg meg nem "edződtem" a csalódásokban.
2010. jan. 24. 18:38
 14/15 A kérdező kommentje:
de ő mindig ilyen volt. te is egyébként?
2010. jan. 24. 18:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem akartam soha öngyilkos lenni, de a világvége hangulat ismerős. Kb. 20 évesen voltam én is ilyen, már 24 vagyok, már tudom, h mindig van tovább :) De ezt a saját bőrömön kellett megtapasztalnom.
2010. jan. 24. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!