Mennyire megengedett az unokatestvérrel való kapcsolat?
Figyelt kérdés
Szeretjük egymást..én 18F ő 17L...2010. jan. 24. 12:44
31/32 anonim válasza:
de beteg vagy! a csókolózni nem azért szoktunk h az első alkalommal profik legyünk úgyh a húggal való gyakorlás teljesen felesleges és undi is. nekem van nővérem de nem jutna eszembe lekapni pfuj. az első csókos élmény akár milyen is örökre megmarad (nekem ne egy vérfertőzéses csók jusson eszembe)
32/32 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez lenne az igazi szerelem,rokonok között.Ezt nevezzétek szoros barátságnak, mert ez közöttetek nem lehetséges.(Intim formában pedig betegség)Ezt meg kell szüntetnetek, mert ha nagyobbak lesztek akkor fog kiéleződni mit tettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!