Mennyire megengedett az unokatestvérrel való kapcsolat?
fiatalok vagytok, majd elmúlik....
reméljük, mihamarabb :)
jajj gyerekek!
hol van manapság garancia arra, hogy életük végéig együtt maradnak???
még 20 évesek sincsenek! nekem ennyi idősen a leghosszabb kapcsolatom 1 év volt!
járjanak csak, szeressék egymást, legyenek boldogok, kevés rá az esély, hogy még 10 év múlva is együtt lesznek.
amúgy örülök neki, félre ne érts, csak ennyi idősen tényleg nem egy életre választ az ember párt :)
A rokonházasság régen sem volt elfogadott,sőt tilos is volt.Csak mostanában engedélyezték.
Régen a királyok és az arisztokraták kötöttek rokonházasságot,az eredmény sok szellemileg beteg gyerek.
Több családot is ismertemakik unokatestvérrel házasodtak.Az egyiküknél a lányuk volt beszámíthatatlan, a másik családban mindket gyerek szellemileg erősen sérült.A harmadik családban mindkét gyerek egészséges volt,az unokáik pedig degerenáltak voltak.(Mindkét családban 2-2 gyerek volt).
A veszély valós.A gének egyébként több nemzedéken keresztül öröklődnek.
Legyetek jó pajtások,de ne szerelmesek.
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de ha szeretitek egymást nincsen ebben semmi rossz.
Egyébként testvérek között is nagyon gyakori, hogy egymáson "gyakorolnak", mielőtt komolyabban elkezdenének másokkal kapcsolatot létesíteni. Én annak idején az unokatesómmal csókolóztam többször, meg a hugommal is (bár vele még kisebb koromban, uncsitesómmal kamaszként is), pedig én is lány vagyok. Szárnypróbálgatások.
Persze a ti esetetekben többről van szó, de én nem találok benne kivetni valót. Talán annyi, hogyha együttmaradtok és a távoli jövőben gyereket terveztek el kell mennni egy genetikushoz, hogy nehogy sérült legyen a baba. Vagy örökbefogadtok. Addigis szeressétek egymást, sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!