Mennyire megengedett az unokatestvérrel való kapcsolat?
Hitlert meg ne hozdd ide amég el nem ovlastad a Mein Kampfot és amíg az IQ-d ilyen alacsony, főleg ha hiszel a mesékben, csak töri óráról tanultál törit és abban hogy mindig a győztesek írják a történelmet:))
egyébként elsődleges unokatestvérem, eddig nem is volt semmi köztünk, de volt egy nyereményjáték amire egy kétszemélyes vacsorát nyertem és anyira akarta az anyám hogy hozzam el őt, mert nincs semmi fiú barátja meg semmi, hogy végülis elhoztam, bár szívesebben mentem volna mással..aztán megszerettem..:S sajnálom hogy az érzelmeim miatt beteg vagyok
Na ez nagyon határeset ám mind genetikailag mind bárhogy, jogilag már éppen nem számít vérfertőzésnek, de nagy a rizikó, ez biztos.
Ilyen korban hát ... azt mondom nem az első akiről hallok unokatesók között, de azért gyreek ne legyen. Most tegyük fel, kalandnak meg kis szreelemnek oké, de gyreekhez valóban genetikailag igen rázós (konkrét esetet tudok erre, meg is házasodtak, aztán jöttek a problémák).
De ha most csak így fiatalon kicsit elvagytok egymással, akkor mondjuk azt, hogy nem nézi senki jószemmel, de ám legyen, nem lesz semmi baj belőle, ez biztos. Csak nagyon vigyázzatok, a vonzalmakat meg nem lehet írányítani, ez nyilvánvaló.
Szia.
Nekem az nem fér a fejembe, hogy hogyan alakulhat ki szerelem vagy vonzalom ilyen esetekben.
Nekem is vannak fiú unokatestvéreim (bár nagyon ritkán találkozunk, mert messze laknak és családjuk is van már), de nekem teljesen elképzelhetetlen, hogy vonzódnék Hozzájuk!
Ugyanígy vagyok pl a nővérem férjével is (pedig Ő nem is vérrokonom). Meg sem születhetne ilyen gondolat a fejemben, mert ez egyszerűen tiltott/tabu/lehetetlen/abszurd.
Soha nem értettem, hogy hogyan lehet ilyen esetekben férfiként vagy nőként nézni a másikra és nem családtagként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!