Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire megengedett az...

Mennyire megengedett az unokatestvérrel való kapcsolat?

Figyelt kérdés
Szeretjük egymást..én 18F ő 17L...
2010. jan. 24. 12:44
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
77%
Nem tudom miert kell lehordani oket. Az egyik ismerosom is az uoka tesojahoz ment hozza, gyerekuk is szuletett es egeszseges is. Es nem is biztos hogy ok elmennek addig hogy gyerekuk legyen
2010. jan. 24. 13:23
 12/32 A kérdező kommentje:

Hitlert meg ne hozdd ide amég el nem ovlastad a Mein Kampfot és amíg az IQ-d ilyen alacsony, főleg ha hiszel a mesékben, csak töri óráról tanultál törit és abban hogy mindig a győztesek írják a történelmet:))

egyébként elsődleges unokatestvérem, eddig nem is volt semmi köztünk, de volt egy nyereményjáték amire egy kétszemélyes vacsorát nyertem és anyira akarta az anyám hogy hozzam el őt, mert nincs semmi fiú barátja meg semmi, hogy végülis elhoztam, bár szívesebben mentem volna mással..aztán megszerettem..:S sajnálom hogy az érzelmeim miatt beteg vagyok

2010. jan. 24. 13:30
 13/32 anonim ***** válasza:
78%
Nincs veletek semmi gond. Úgy tudom ma már megengedett az unokatestvérek közötti házasság, de a sima kapcsolathoz engedély se kell. Ha szeretitek egymást, szard le ki mit mond és legyetek boldogok.
2010. jan. 24. 13:34
 14/32 anonim ***** válasza:
65%
Volt már ilyen a történelemben,de akkor is ez elég durva.Szerinted anyud mit szólna,hogy a testvére gyerekét pumpálod?Nem értem miért arokonságból választasz párt.Nem vagytok oláh cigók véletlen?
2010. jan. 24. 13:48
 15/32 anonim ***** válasza:
76%
jajj utolsó, hát most írta, hogy miért a rokonságból választott párt. Azért, mert volt egy ilyen alkalom. Amúgy meg kinek ártanak vele? Akkor mi a kérdés?
2010. jan. 24. 13:53
 16/32 anonim ***** válasza:
72%
Régen ez teljesen elfogadott volt. A gyereketek vagy egészséges lenne, vagy nem. De nagy a kockázat. Kérdezzetek meg egy genetikust.
2010. jan. 24. 13:54
 17/32 anonim ***** válasza:
89%

Na ez nagyon határeset ám mind genetikailag mind bárhogy, jogilag már éppen nem számít vérfertőzésnek, de nagy a rizikó, ez biztos.

Ilyen korban hát ... azt mondom nem az első akiről hallok unokatesók között, de azért gyreek ne legyen. Most tegyük fel, kalandnak meg kis szreelemnek oké, de gyreekhez valóban genetikailag igen rázós (konkrét esetet tudok erre, meg is házasodtak, aztán jöttek a problémák).

De ha most csak így fiatalon kicsit elvagytok egymással, akkor mondjuk azt, hogy nem nézi senki jószemmel, de ám legyen, nem lesz semmi baj belőle, ez biztos. Csak nagyon vigyázzatok, a vonzalmakat meg nem lehet írányítani, ez nyilvánvaló.

2010. jan. 24. 14:01
 18/32 anonim ***** válasza:
92%

Szia.

Nekem az nem fér a fejembe, hogy hogyan alakulhat ki szerelem vagy vonzalom ilyen esetekben.

Nekem is vannak fiú unokatestvéreim (bár nagyon ritkán találkozunk, mert messze laknak és családjuk is van már), de nekem teljesen elképzelhetetlen, hogy vonzódnék Hozzájuk!

Ugyanígy vagyok pl a nővérem férjével is (pedig Ő nem is vérrokonom). Meg sem születhetne ilyen gondolat a fejemben, mert ez egyszerűen tiltott/tabu/lehetetlen/abszurd.

Soha nem értettem, hogy hogyan lehet ilyen esetekben férfiként vagy nőként nézni a másikra és nem családtagként...

2010. jan. 24. 14:11
 19/32 anonim ***** válasza:
48%
14:11-es:hát igen.Normális ember így gondolkozik,mint Te.Rokon tabu.Én bele se tudnék gondolni,hogy fiú unokatestvérem meg én.Ez nagyon gusztustalan,attól függetlenül,hogy van-e törvényi akadálya vagy nincs.
2010. jan. 24. 14:26
 20/32 anonim ***** válasza:
70%
13:48: Gratulálok, Móricka! Neked ugye mindenről ez jut eszedbe? Ha valaki olyat csinál, ami neked nem tetszik, akkor az első gondolatod, hogy cigány? Szerintem ez még a rokonházasságnál is undorítóbb.
2010. jan. 24. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!