Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen szeretnél családot...

Hány évesen szeretnél családot alapítani? Légyszi kort és nemet is írjatok, csak azért érdkelne hogy a lányok szeretnének hamarabb családot, vagy a fiúk?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 00:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
67%
Én külföldre megyek, engem nem kell megvédeni.
2010. jan. 24. 21:26
 52/64 anonim ***** válasza:
58%
Ajjaj, ez nem jó megoldás, mert akkor meg szemét leszel aki menekül innen, mert ennyire rossz hazafi xD Úgyhogy viágyázz... Engem nem érdekel hány magyar marad, én nem vagyok tenyészállat... Nem ezért kell gyereket szülni...
2010. jan. 24. 21:27
 53/64 anonim ***** válasza:
93%
Ki a nyavalyát érdekel, hogy mit mondanak rám? Itt max. éhen halhatok, mert nem vagyok agyonpénzelt elkényeztetett nyápic, akit anya-apa bedug egy jól fizető állásba, és alá teszi a kocsit meg a lakást. Én megyek külföldre, és kész, és tojok ebbe az országba, itt csak éhen halni hagynak, de élni nem...
2010. jan. 24. 21:29
 54/64 anonim ***** válasza:
100%

33-34 évesen.

29/N

2010. jan. 25. 15:54
 55/64 anonim ***** válasza:
35%

tegnap 21:29 válaszadónak : Szerinted mindenkit anya-apa lát el aki nem képes itt hagyni az országot?Szerinted másnak nem kell keményen megdolgoznia a napi betevőért az autóért,házért?(persze vannak kivételek) Dolgozni midenhol kell,ahhoz hogy el is érj valamit,és az hogy csak úg elhagyod a Hazádat ahol mégis csak tanultál ahol meg van a helyed mind azért,mert te többe akarsz,hát gratulálok!Nem aranyélet Magyarországon élni,de ez hogy te majd ott maradsz,hát maradj,ez nem a hazfiságról szól kedves elötte válaszoló,ez az alap érzés ami sok emberben benne van,nagyon sokból pedig hiányzik.Annyi tett értünk az ország anélkül,hogy észe vennénk,vagy az hogy az őseink mit meg nem tettek azért hogy mi nekünk is maradjon Hazánk,hogy felnőhessünk,tanulhasson,családot eltartani,de oly sok embernek könnyű eldobni,mert csalogató ajánlatok vannak külföldön,majd ha ott nem jön össze a dolog,úgy ahogy elképzelték,mégis hova menekülnek?!Vissza ide,ami a Hazája,Magyarország!Na ennyit erről..

17/L

2010. jan. 25. 21:26
 56/64 anonim ***** válasza:
78%
21:26 - Hiába dolgozom agyon magam, nincs meg a helyem, a megélhetéshez szükséges betevőm. Anyu több, mint 25 éve tanít, a pedagógusok egyik legjobbja, 150ezer bruttóval szúrják ki a szemét, ennek nagy részét visszaviszi, mert nem adnak neki pénzt szemléltetőre, volt, hogy a saját példányát pluszban utána kellett járni, mert nem rendeltek neki, és kifizetni... Ez az ország csak a gazdagokat támogatja, majd ha te is kikerülsz az iskolából, és dolgozni kell (a diákmelósoknak mindig van munka, másnak nem biztos, ezt én is csak akkor tudtam meg, mikor kikerültem), hiába vagy jó munkaerő, ha van helyetted protekciós, ha létszámstopp van, hiába vagy a legjobb...
2010. jan. 25. 22:06
 57/64 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem semmi közöd hozzá kislány hogy ki hova költözik, azért mert valaki magyar még azt csinál amit akar (tehát ha úgy tartja kedve akkor elköltözik egy másik országba... Ezt nem fogja senki megtiltani.
2010. jan. 25. 22:06
 58/64 anonim ***** válasza:
21:26 - És nem beszélve arról, hogy egyre undorítóbban viselkednek az átlagemberek, senkit nem érdekel a másik, még annyira se figyelnek oda, hogy engedjék leszállni az embert a BKV-ról, hanem beállnak az ajtóba, és szállnak fel - ma majdnem oldalba nyomtam 2 kb. veled egyidős csajt, akik csak nyomultak be az ajtón a metrókocsiba, és oda se bagóztak, hogy valaki leszállna, csak csacsogtak, és nem figyeltek sehova, dolgozni mentem, tudod, mit, legközelebb az ilyeneket úgy oldalba vágom, hogy egész úton emlegetni fogják).
2010. jan. 25. 22:09
 59/64 anonim ***** válasza:
61%

Vélemény írtam,ennyi..

Tudom nem a legegyszerűbb itt,de ez az én felfogásom.Ilyen vagyok,ez nevelődött belém 1-2 foci meccs után,mikor telitorokból több tízezer ember a Magyar Himnusz énekli valahogy belevésődik az ember fejébe hogy igenis jó Magyarnak lenni.Vagy mikor Romániában Csíkszeredán több tízezer ember énekli a Székely Himnuszt,majd utána a Magyar Himnuszt..Felejthetetlen érzés :) Oké,lehet más a felfogásom,de ha mindenki elmenne,nem lenne ez az ország.Minnde más orszgban van probléma,csak mi azt innét nem látjuk,csak azok tudják akik benne laknak.Én nem nézem le azokat akik elmennek,de nekem ez nem menne,ez nem azt jeleti hogy nekem mindent a hátsóm alá raknak:lakás,autó,pénz,de majdcsak megszerzem azt amire igazán szükségem van.És mondjuk ha a boldogságot keresem,mert most ép az a legfőbb célom,nem kell hozzá autó,persze pénz igen,hiába mondják hogy a pénz nem boldogít..Pénz nélkül sehol sincs az ember,sajnos,mert ha pénz nincs nics lakás ha nincs lakás,nincs biztonság,ha nincs biztonság nincs boldogság,mivel alapvető szükséglet(fiziológiás szükségletek után a 2. legfontosabb ha a Maslow féle piramist nézzük) a biztonság.Mindenkinek szíve-joga eldönteni hol kezdi az életét,a lényeg hogy mindenki boldog legyen és teremtse meg a számára fontos dolgokat..Nekem ez nem menne kint külföldön,hazahúzna a szívem.

És tudom hogy diákmunkásként könnyű munkát találni,de az se mindegy milyet,ez a baj..pl tapasztalatból,a Tesco minimálisat fizet mégis mint valami alsóbrendű senkiket ugráltatnak,ráfognak minden hibát s takarítattnak,azért a diákmunkás élet se leányálom..És ez csak 1 példa a sok közül,na meg mostmár annyi diák szeretne elhelyezkedni dolgozi,esetleg segíteni a szülőket,hogy már ez se a legegyszerűbb.

2010. jan. 25. 23:36
 60/64 anonim ***** válasza:
100%
23:36 - A rengeteg diákmunkás meg olcsósága miatt elveszi a helyet a rendes dolgozótól, és nézd meg, mennyi a munkanélküli, mert a diákmunkás olcsóbb, meg az alkalmi munkavállaló. Engem is pont azért csak kölcsönzőn keresztül alkalmaznak, és nem vesznek át állandóra, mert így olcsóbb, csak így nem tudok magamnak se biztonságot teremteni. Úgyhogy ez így nekem már nem diákként NEM megfelelő, én meg akarok élni, normális, élhető körülmények között, és ez jelenleg Magyarországon nem lehetséges. Egyszer nézd meg a hozzátok közeli munkaügyi kirendeltséget reggel nyitás előtt fél órával, és nézd meg, kik, milyen emberek állnak ott sorba, elárulom, nem a kisebbség, hanem életerős emberek, akik dolgozni akarnának, csak nincs hol. Ez Magyarország, nem a focimeccseken a himnuszok, az szép, de ők azért, hogy az aranycsapat közelébe se érnek, milliókat akasztanak le, én meg tengődök bruttó 100ezerből, még egy albérletet se tudok fizetni, a kolléganőmnek lekapcsolták a mobilját, mert neki is csak ez jutott, már elmúlt 30 éves, tanul, okos, kiváló dolgozó, csak éppen ő se kell állandóra... És tudod, akármilyen szépek azok a himnuszok, abból a szegény ember nem él meg, abból nem fizeti ki senki a szegény ember számláit, abból a szegény ember nem lakik jól...
2010. jan. 25. 23:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!