Mi van a férjemmel és hogyan tudnám visszazökkenteni a világba?
A férjem rendes, becsületes és dolgos ember volt, mindig volt valami,ami érdekelte, voltak céljai, amiket el is ért, de valami történt, csak azt nem tudom, mi...
A férjemmel már 7 éve ismertük egymást és 4 éve éltünk együtt, mikor megszületett a gyerek. Egy ideig még rendben is volt a dolog, de a férjem megváltozott, nincs nő a dologban. Mintha nem is ő lenne, mintha agymosáson ment volna keresztül.
Egész nap nem csinál semmit, csak gépezik és zenét hallgat, dolgozni nem akar, ha el is megy dolgozni, max két hét és valamilyen indokkal felmond. Ha segíteni kell valamiben, akkor könyörögni kell neki, bezzeg másnak ugrik egy szóra. És a péntek-szombat este csak a haveroké. Nem iszik, csak alkalmakkor, de kocsmában ücsörög velük. A gyerekkel és velem a legnagyobb közös program, ha elmegyünk sétálni, de akkor sietve, mert szegény gyerek nem állhat meg egy másodpercre sem.
Azt mondja, hogy neki sem jó így,és megbeszéljük, hogy változtatunk a dolgokon, többet beszélgetünk, törődünk egymással (úgy vettem észre, neki ez csak a szexre vonatkozik) de soha nem tesz semmit. Én magamban kevés vagyok.
Sőt már ott tartunk, hogy egy jó szavunk is alig van egymáshoz, főleg neki. Csak ordítani tud mindenért.
Mielőtt kérdeznétek miért nem hagyom el, azért, mert még szeretem és reménykedem, hátha valami csoda folytán visszakapom a jókedvű, beszédes és szorgalmas férjemet. Az nem lehet, hogy valaki évekig megjátsza a jót, vagy igen?

Az is jellemző a depresszióra, hogy a haveroknak ugrik és csavarogni van kedve, persze egyedül?
Az teljességgel lehetetlen, hogy dokihoz vigyem, mert ő tökéletesnek hiszi magát . Azt vallja, hogy majd lesz valahogy, de már egyre rosszabb lesz. Mind anyagilag, mind lelkileg!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!