Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyának az...

Hogy mondjam el anyának az egyeseimet? Rettegek.

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy kilencedikes vagyok egy jobb gimiben. Eddig minden rendben ment, de rájöttem, hogy általánosban nem tanultunk angolon semmit. 5 év alatt azt nem tudtam meg, mi az a to be. És a tanár nagyon kemény, bunkó is, rendszerint sírógörccsel, gombócos torokkal megyek be órára. Eddig három dogát írtunk, ebből kettő egyes, a harmadik hármas. Anya nem nagyon szokott lecseszni, de mégis nagyon félek, hogy le fog, sosem voltam semmiből ennyire rossz, és maximalista is vagyok. Csak attól, hogy erre gondolok, sírok.

Hogy mondhatnám mégis el, hogy ne haragudjon?

Bocsánat a panaszáradatért... :/

2014. okt. 14. 21:51
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Írtam nekik.

Persze, mindenképp, de lehet, hogy csak holnap délután, tanulnom kell.

2014. okt. 15. 15:16
 22/26 A kérdező kommentje:
A zöld kéz pedig mindenkinek ment.
2014. okt. 15. 15:16
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Elmondtam. Reakció:

1. sokk

2. némi düh

3. megnyugvás → azonnali magántanár keresés

2014. okt. 15. 17:13
 24/26 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerült a dolog. Egy tanár segítségével helyre jön az önbizalmad, az első év mindeninek nehéz.

Ha valami nem sikerül ne vedd a szívedre, kapcsolódj ki mozogj minél többet.

2014. okt. 15. 19:36
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez jó hír. Viszont a tanár nem olcsó mulatság. És a magántanárok között is van, amelyik nem passzol neked. Az én unokám is így járt matekkal. Az első tanár 0 segítség volt. A 2. remekül tanított. Szóval, ha egy idő után úgy látod, nem haladsz a választott tanárral, ismét beszélj az anyukáddal és válasszatok másikat.
2014. okt. 15. 23:47
 26/26 anonim ***** válasza:
Szia! Én 40 felett kezdtem el angolul tanulni, nulláról indulva. A magántanár drága, nyelviskolában sokkal olcsobb, ami nagy előny, hátránya, hogy nem csak veled foglalkozik a tanár. De így is meglehet szerintem tanulni.
2014. okt. 16. 03:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!