Hogy mondjam el anyának az egyeseimet? Rettegek.
A helyzet az, hogy kilencedikes vagyok egy jobb gimiben. Eddig minden rendben ment, de rájöttem, hogy általánosban nem tanultunk angolon semmit. 5 év alatt azt nem tudtam meg, mi az a to be. És a tanár nagyon kemény, bunkó is, rendszerint sírógörccsel, gombócos torokkal megyek be órára. Eddig három dogát írtunk, ebből kettő egyes, a harmadik hármas. Anya nem nagyon szokott lecseszni, de mégis nagyon félek, hogy le fog, sosem voltam semmiből ennyire rossz, és maximalista is vagyok. Csak attól, hogy erre gondolok, sírok.
Hogy mondhatnám mégis el, hogy ne haragudjon?
Bocsánat a panaszáradatért... :/
Itt nem a keménységgel van a gondom, hanem a stílusával és a módszereivel.
Kedves első, feltétlenül írok.
Még nincs veszve semmit, soká lesz a félév. Úgy ahogyan itt leírtad, mond el az anyukádnak, hogy mit tapasztalsz, és oszd meg a félelmeidet. Arról te nem tehetsz, hogy általánosban nem követelt az angol tanárod. Rendesen le vagy maradva a többiektől, amit 4 évig nem lehet így folytatni. Keressetek egy magántanárt.
Ne légy maximalista, a gimi nagyon nehéz, csak fel kell tudni venni a lépést a tanárokkal. Ehhez idő kell.
Ahogy az előttem levők is írták. :) Vigasztalhat, hogy nem a te hibád, hogy általánosban semmit sem tanultatok.
És én is jó vagyok angolból, korrepetállak szívesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!