Hölgyek! Ha egy nő azt mondja nekem, hogy nem érzi magát mellettem biztonságban és nem biztos hogy azt megtudom teremteni, akkor mire gondol konkrétan? Mi nektek a biztonság és min kellene váltztatnom hogy egy nő abba érezze magát?
Figyelt kérdés
Normális használható,építőjellegű válaszokat kérnék.Köszönöm!2014. okt. 12. 15:13
21/24 anonim válasza:
"nagyon jól keres a magyarbérekhez képest"
Neki csak az az "igazi férfi", aki nála is többet keres!
22/24 anonim válasza:
Arra gondol, hogy egy nagy lúzer vagy és nálad jobbat érdemel.
23/24 anonim válasza:
Pl nekem mar ez a nem megbizhati ferfi aki ha nem ert valamit nem kerdez vissza. Miert nem vele tisztazod hogy NEKI mit jelent.
24/24 anonim válasza:
Nem mai kérdés...A nő aki ezt mondta a stabil anyagi háttérre gondolt. Azért maradt veled, mikor csak 80 ezret kerestél, mert nem várja el, hogy pénzes/gazdag legyél. De azt a minimumot, hogy legyen munkád azért elvárta. Mindkét fél kerülhet szorult helyzetbe, azonban ha ez mindig ugyanazon fél az és tartósan fennáll az nem kedvező sem kapcsolat, sem pedig egy család anyagi helyzetére nézve. És ettől nem csak egy nő, hanem egy férfi is ugyanúgy fél. Azzal a különbséggel, hogy ha van gyermek és válásra kerül a sor, szinte mindig az anyára marad a gyermek. Ezen kívül például ha a barátnőd terhes lenne közbe tőled, akkor arra kényszerülne, hogy a gyesből tartsa el magát, a gyereket és még téged is (esetleg albérlet stb.) Egyszerű logika alapján ez nem lehetséges, és fél hogy ilyen helyzetbe kerül. Ha tartós a munkanélküliség én ezt a félelmet megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!