Hölgyek! Ha egy nő azt mondja nekem, hogy nem érzi magát mellettem biztonságban és nem biztos hogy azt megtudom teremteni, akkor mire gondol konkrétan? Mi nektek a biztonság és min kellene váltztatnom hogy egy nő abba érezze magát?
Ha így mondta, ahogy írtad, akkor szerintem az anyagiakra gondol. De miért? Oké, hogy most munkanélküli vagy, de ez bárkivel előfordulhat. Vagy általában nem sikerül hosszabb ideig egy munkahelyen maradnod? Vagy ő nem dolgozik? Tőled függ anyagilag?
Régóta együtt vagytok? Szerintem egy kapcsolatban sokszor előfordulhat ilyen, hogy az egyik fél rossz helyzetbe kerül. De hát azért is vagyunk egy pár szerintem, hogy átsegítsük egymást a rossz időszakokon és támogassuk egymást.
Ha akkor nem mondta akkor csak most akkor igen a pénzről szól.
Keres munkát legyetek külön kaszán aztán egy hónapot sem marad melletted az fix.
Nekem a biztonságérzetről az jut eszembe, hogy igazi férfi. Nem kiélezve az anyagiakra és az érzelmekre, hanem általánosságban. Akire nem tudok férfiként tekinteni,az számomra nem tud biztonságot sem nyújtani.
Tény, hogy kellenek a hasonló anyagi körülmények, és ha egy férfi szerencsétlenebb helyzetű,mint a nő, akkor az biztos, hogy nagyon nehéz dolgod lesz. Írtad, hogy jelenleg nincs munkád, de ne nő miatt,hanem saját magad miatt menj a munka után, keresgélj és aktívabban lépj fel, hogy minél előbb találj munkát.
A helyzet az hogy nem függ tőlem,sőt,nagyon jól keres a magyarbérekhez képest.
Igaz akkor is mellettem volt,amikor 80 ezret kerestem,szóval nem tudom hogy a pénzre gondol e.Viszont szellemileg,testileg,lelkileg mindent megadok neki.Amióta nincs munkám azóta mondogatja ezt nekem.Most maga a munkatényére gondol e,vagy az anyagi részre,azt nem tudom.
Keress egy nornális nőt!
(Lehet lepontozni!)
Csak tőle kell ezt megkérdezned.
Ha ő jól keres, ha akkor is melletted volt és nem panaszkodott, mikor te viszonylag keveset kerestél, akkor nyilván nem az a baj, hogy nincs elég pénzed, hanem valami más.
Lehet, hogy te úgy érzed, mindent megadsz neki érzelmi téren, ő viszont nem.
Most komolyan nem beszéltél vele arról, hogy mi is a problémája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!