Én 17 éves leszek decemberbe és 2 hónapos terhes vagyok a barátom 19 éves . A szüleimnek nem merem megmondani mert roszul bának velem . Hogy tudnék oda költözni anélkül hogy visszahozasanak a rendőrökkel vagy a gyámhatóság nélkül elintézni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 12:22
21/23 anonim válasza:
Egyetértek ezzel, akkor már inkább add örökbe, ha semmiképpen nem tudod eltartani. Barátod dolgozik?
Biztos nem azért találták ki, hogy 16 évesen lehet házasságot kötni, hogy azután senkinek se engedélyezzék.
Menj el a gyámhatósághoz, gyermekvédelmisekhez és kérdezd meg mit lehet tenni. Elég felnőtt voltál ahhoz, hogy gyereket vállalj, legyél elég felnőtt ahhoz is, hogy segítséget kérj. A szüleid meg két módon tudnak reagálni, vagy segítenek és megértenek, vagy kidobnak otthonról (ez esetben biztos nem kerestetnek utána a rendőrökkel), előbb utóbb el kell mondanod nekik.
22/23 anonim válasza:
a gyerek nem egy utlevél a felnöt életbe észlény, a baba miatt rád fog szállni a gyámügy, ki fogja megvenni a pelenkát...
23/23 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Szerintem menj a gyámhatósághoz hogy a szüleid rosszul bánnak veled, akkor nem lesz gáz ;)
nem mellesleg tanulj meg helyesen írni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!