Szégyellnétek, ha a párotok/családtagotok alja munkát vállalna?
2 hónapja munkanélküli vagyok. Nagyon rosszul érzem magam. Egy fizetésből meg tudnánk élni, de eléggé szűkös a költségvetés, arról nem is beszélve, hogy így nem halad a lakberendezés.
Sok helyre beadtam az önéletrajzomat, többek között jelentkeztem a Tescoba is árufeltöltőnek, azonnal visszajeleztek, hogy keresni fognak és felvesznek.
Anyósom szerint ne vállaljam el, mert egyetemre járok és ez degradáló, inkább várjak még egy kicsit hátha lesz a szakmámban is munka (de hiába lenne, még nincs meg hozzá a végzettségem).
Ti nagyon szégyellnétek, ha a párotok/családtagotok ilyen munkát végezne úgy, hogy a környezetetekben mindenki értelmiségi?
Azért árut pakolni nem alja munka.Sőt,szerintem a mai világban semmilyen munkát nem szabad így lekategorizálni!
Szerintem ha hívnak menj nyugodtan oda dolgozni!
Olyan nincs, hol alja munka.
Ha tényleg értelmiségiek a környezetedben élők és nem csak a két szép szemükre kapták a papírjaikat, akkor rend van a fejükben és tisztában vannak azzal, hogy minden munka fontos a maga módján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!