Anyós-anya-nagymama az ilyen?
Párommal a szüleinél beépítettük a tetőteret...teljesen különálló lakásrész...anyósomék tudtak csak felvenni pénzt(lakásukra terhelve)... de mi fizetjük a törlesztést...
időközben terhes lettem és kirúgtak a munkahelyemről...a baba már megszületett...megpróbáltunk mindig rendszeresen fizetni mindent(lakástörlesztés átutalásról ment úgyhogy az mindig biztos volt)A lényeg hogy anyósom elhíresztelte mindenkinek,hogy miattunk van eladósodva mert nem fizetjük a számláinkat és mindenkitől így kéregetett kölcsön...hozzá sem kell tennem,hogy nem a mi számláinkat fizette be belőle,hanem a saját hiteleit...így sokszor maradtak az adósságok és mi próbáljuk fizetgetni...nehogy valamit kikapcsoljanak...ő meg hireszteli mindenkinek,hogy lassan el kell adni a házat miattunk...csak a mi szemünkbe nem mond ilyet!Az unokáját már 3. hete meg sem nézte,ha sétálni megyünk és leviszem akkor sem jön oda!Ja és kedves apósom az ő kölcsönkéregetéseiről semmit nem tud...az mindig titokban ment...csak mi vagyunk a hibásak nála is!!!
Most mit lépjünk?
Nagyon nehéz így itt élni!
Állandó megvetés anyósom szemébe,pedig ő tartozik nekünk 3 hónapja 60ezer forinttal!
Nagyon elvagyok keseredve!
Ez borzalmas annyira sajnállak, én meg is őrülnék!!!
Kiszolgáltatottá váltatok, ezen lehet változtatni...csak valószínű idő kérdése és ez örjítő!
Tényleg próbáljon a párod beszélni anyóssal, vagy elköltözni...
Vagy ha minden kötél szakad és nagyobb a pici valami részmunkát keresned, hogy több pénz legyen...csak attól félek ha fizetni tudnátok, mint a katonatiszt ez már akkor sem lesz jobb.
Költözzetek el!
Már bocsánat, de én is rosszul érezném magam ha mvan hitelem és még másé is az én nevem van, mert ha beüt a baj akkor nem téged csesztetnek h fizess hanem őt.
De egy pozitív dolog mellettetek, hogy olyan "otthonra" vettetek fel hitelt ami legolcsóbban kijött. Van egy munkatársam aki sokszor tőlem kér(kérne) kölcsön mert kellett neki a 20 milliós társasház. Miattam ott rohad meg nem létszükséglet elsőnek akkora lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!