Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtennétek amit kér? (lent)

Megtennétek amit kér? (lent)

Figyelt kérdés

A barátom halálos beteg (kb fél éve ha van hátra a szivével van baja ) és azt kéri hogy még soha nem volt neki élménye egy láb fétish kalandban és velem szeretne egyet (szex nélkül ha minden igaz amenyire utána néztem csak durván mondva nyalni akarja a lábamat ha jol értem (de javitsatok ki ha nem ) ? És hogy közben szeretné ha kicsit dominánsan parancsolgatnék neki (persze enyhén) szerintetek megtegyem neki lassan 6éve vagyunk barátok és tényleg nincs sok neki hátra és ez minden vágya mert nagyon kiszeretné probálni és nagyon kér rá ? Mi a véleményetek ?

19 éves lány vagyok ö 17 éves fiu.

2010. jan. 23. 08:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát gondolom erre a lábfétishre megy ki természetesen :D de sajnos tényleg beteg ott voltam én is mikor mondták neki nem egyszer :'(
2010. jan. 23. 11:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább feküdj le vele minthogy ilyen hülyeséget csinálj.Vagy már túlvagytok rajta?
2010. jan. 23. 14:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem , csak barátok vagyunk de nem akar simán szexelni ezt is kifejtete hogy ö a sima szexre nem bukik csak erre :S
2010. jan. 23. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:
hogyne kaphatna fiatalon.Van egy ismerősőm akit 24 évesen ezzel vitt el a mentő semmi előjel nem volt és sportoló a srác.
2010. jan. 23. 17:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha haverok vagytok és nem jártok, akkor meg miért téged izélget ezzel? Menjen el egy "szakemberhez". De tényleg, ha van egy (haverom) barátom, akkor nem akarnám, hogy halálom után úgy emlékezzen rám, hogy közben rossz érzése van. Ez szerintem nem OK.
2010. febr. 3. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!