Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már hivatalosan bántalmazás...

Ez már hivatalosan bántalmazásnak számít? Mik lehetnek a következményei?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Tegnap tettem fel ezt a kérdést. A második oldalon van, hogy mi történt utána. Röviden: részegen hazajött, dulakodás lett kettőnk között, és úgy megszorította, kicsavarta a kezem, hogy lila zúzódások vannak az ujja helyén az alkaromon. Voltam sebészeten látleletet venni, a csuklóm is sérült.

Nem kérdés, hogy válni akarok, ő is azt mondta, hogy költözik. DE!!! A 20 hónapos kisfiúnkkal hogy lesz? El szeretném azt érni, hogy ne vihesse el magához, csak itt találkozhassanak felügyelet mellett, mert nem bízom már abban, hogyha elviszi mondjuk hétvégére, akkor nem történik meg olyan, hogy iszik. Ezt persze ő kikéri magának, hogy ilyet felételezek róla, de nem bízom benne. És nem várhatom meg, hogy komolyabb baj történjen. Mit tesznek ilyenkor? Kérvényezhetem ezt?

Holnapra kaptam időpontot a családsegítőhöz, addig szeretnék utánamenni a lehetőségeknek.

Köszönöm a segítséget!

(Itt is kérem, hogy a kötekedő, kiosztó válaszokat mellőzzük, csak az adott kérdésre kérnék válaszokat. Köszönöm)

2014. okt. 7. 11:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A te felfogásod nagyon gyenge. Nem írtam, hogy el akarom tiltani az apjától. Bármikor jöhet, meglátogathatja, találkozhatnak, játszhatnak, programot csinálhatnak, de nem akarom pl. szombat este ott tudni a 20 hónapos gyereket, aki még csak felhívni sem tud, hogyha bármi történik. Szóval ne vigye el innen, ahol nem tudom, hogy milyen állapotban van éppen.

A problémáink az alkohol miatt kezdődtek, nem pedig én hajszoltam az alkoholizmusba a problémáinkkal. De látom, mostanában az itt a módi, hogyan férfi bármit is csinál, akkor is a nőt hozzák ki hibásnak minden esetben. Nem most egyszer rúgott be, indokot meg mindig talált, hogy éppen miért tette: túl feszült a munkahelyén, jó dolog történt, ünnepelt, rossz dolog történt, bánatában, előléptették azért, bszogatta a főnöke akkor meg azért. Ha ki is akasztom, egyszerűen nem lehet megoldás a pia ilyen mértéktelenül!!!

(szerelemről meg annyit írtam, hogy szerelmesen feküdtem le egy szép nap után=szerelmes hangulatban, jól esett, hogy átölelt, nem gondoltam problémákra. Nem azt írtam, hogy egyik pillanatról a másikra hihetetlenül szerelmes lettem)

2014. okt. 7. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:

"Szerintem ezzel a cirkusszal csak tovább generálod a problémát.

Mi a csudáért nem tudsz a férjeddel a gyámügy,családsegítő,stb nélkül leülni normálisan beszélgetni?

Ezzel taszítod még jobban az alkohol felé,és akkor már tényleg nem lesz tiszta pillanat,hogy emberi módon kommunikáljatok egymással."

Szerinted nem próbált még vele beszélni erről?

2014. okt. 7. 22:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy mennyi rosszindulatú válasz érkezett, amikor egyáltalán nem lehetetlen elképzelni egy ilyen helyzetet. Szerintem teljesen jól csinálod a dolgokat, ne hagyd, hogy a gyerek egyedül legyen vele, mert ki tudja, milyen lelki sebeket okozna neki az, ha felügyelet nélkül maradna egy részeg emberrel, aki azt se tudja, hol van. Nagyon jól teszed, hogy elválsz. Én is iszákos apa mellett nőttem fel és bármit megtettem volna azért, hogy a szüleim szétmenjenek. Ne hagyd, hogy a gyereked is ebben a pokolban nőjön fel!
2014. okt. 7. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!