Hogy tudom meggyőzni anyámékat h nekem igenis nagyon jó lenne egy piercing?
Szerintem ha annyira lételemed lenne, már megcsináltad volna. Nekem egyszer 15 évesen Anyu nem engedte meg, hogy megnézzek egy focimeccset, mert későn volt. Egy darabig keseregtem, aztán benyomtam a tévét, mert akartam! Muszáj volt.
Nem igazán jó példa, de szerintem ez van.
Amúgy az "arc-piercinges" lányismerőseim egyik fele a piercing-től leszbinek néz ki (és viselkedik), a másik fele meg hmm... kisebbségi módjára kezdett el beszélni.
Bűvös csáberejű jószág az a fémkarika...
22L
Elözönek: nagyon jó ilyet olvasni, hogy nem csak befásult emberek vannak, hanem nagyon is modern gondolkodásúak:)
A Kérdezönek: én 13 évesen csináltattam az elsö köldökpiercingemet, ráadásul anyuval mentem el mert még fiatal voltam. Úgy vettem rá, hogy mondtam, hogy a suliban is van a barátnöimnek és nem lett belöle semmi bajuk. És így belement. Az más kérdés, hogy utána begyulladt és ki kellett venni... Aztán éltem a punk korszakomat 6 teljes évig, akkormeg én szúrkáltam át magamnak mert vettem piercingeket. Volt a szemöldökömben kettö, orromban egy karika, a homlokomban 2 golyó, számban 2 karika. És mindezt az ö szeme láttára szúrtam át!!! Egy idö után meg se lepödött ha megint felfedezett valami új vasdarabot rajtam. Aztán kinöttem, viszont a szájkarika megmaradt középen és egy "szépség"piercing. És most várom az elsö gyermekemet, eszem ágában sincs kiszedni! :) szóval próbáld meg úgy, ahogy én csináltam elöször. Sok sikert!!:)
Szerintem csinaltass magadnak inmkabb rasztat ha annyira feltuno akarsz lenni,az is szep.De ha annyira akarok a piercinget (es a szuleidnem tul szigoruak)....17evesen mar kene tudd nagyabol hogy mi a jo es mi nem.Ha nem tetszik majd kiveszed,ha tetszik benthagyod barki barmit szoljon
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!