Hogy tudom meggyőzni anyámékat h nekem igenis nagyon jó lenne egy piercing?
Azért, mert a szüleid nem szeretnék, ha más emberek ez alapján ítélnének meg és később nehezen vennének fel valamilyen munkahelyre. A másik pedig az, hogy én elég sok embert ismerek, akiknek régen, fiatalabb korukban volt ilyenjük és a mai napig meg van a helye. Épp az egyik ismerősöm mondta a minap, hogy milyen bután néz ki a munkatársa az ajka alatti heggel. Minek kell neked az a piercing? Mi lesz, ha ott lesz? Talán akkor megváltozik az életed? Szerintem undorító a ajakpiercing. Ha piercinget akarsz, tedd kevésbé provokatív helyre: fülbe vagy köldökbe.
23/L
18:07,ismered azt a szót,hogy elfogadás?Nem kötelező senkit szeretned,ha valami nem tetszik,ne nézz rá!Látszik,hogy anapisz@r,és puruttya szintű oldalak híve vagy,ahol azért bántják az embert,ami.Közben a fikázók nem néznek tükörbe.
18:10,nem azt mondtam,hogy attól lesz felnőtt ember,hogy pénze van,meg hogy betölti a18-at,hanem azt,hogy nem gyerek már,és ha neki tetszik ez,valamint nem a szülein élősködik,s nem őket terheli a költségekkel,akkor miért ne próbálhatná ki?Nem egy szinten van a drog,vagy a cigaretta kipróbálásával szerintem!
A karika hülyeség és csúnya, szerintem inkább egy bogyót tetess, az szebb.
22/L
Talán a középiskolában tényleg kiszúrhatnak miatta, de szerintem ez már nem igazán jellemző. Mindenesetre nekem jobb volt azután megcsináltatni, miután elkerültem onnan.
Érettségi után tényleg, miért ne? Ez is egyfajta önkifejezés. Azért, mert otthon él a gyerek, teljesen el kell nyomni az egyéniségét? Ha meg elköltözik, akkor le van szarva, az tesz, amit akar? Legfeljebb megcsináltatja pár évvel később, ha most nem engedik, de mindenképpen lesz neki, ha akarja. Nem mindegy hát, hogy 18 éves kor felett mikor?
Nekem anyukám azt mondta,hogy szóba se öhet.. igaz nekem monroe van, de hallani se akart róla.
Azt mondta 18éves koromig, nem..
Aztán mondtam neki,hogy nagyon szeretném és kompromisszumot kötöttem vele.
Azt mondta,ha nem lesz jó a félévim és az évvégim,akkor ki kell szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!