A szüleim kezdenek az idegeimre menni, ezért szeretnék elköltözni. De ennyi pénzből hova, hogyan?
90-103 ezerből nem tudsz szobát bérelni? Én már 3 éve tartom el magam havi 80 max. 85-ből. Úgy, hogy még egy keveset félre is teszek havonta. Nem tudom, hogy neked mi a normális színvonal. De ha elég az, hogy rend és tisztaság van, normálisan tudsz enni, meg néha-néha venni valami ruhát, esetleg néhány hónap spórolás után elmenni egy-két napra üdülni, akkor simán meg lehet oldani, csak tudni kell spórolni. No meg annyi kell csak, hogy ne Sopronban keress albérletet, hanem a közeli vonzáskörzetében, ahonnan mondjuk kerékpárral is be lehet járni kényelmesen. Vagy keress valakit, akit ismersz és közösen béreljetek egy 1.5 - 2 szobás lakást.
Tudod, ez a nem tudom, hogy elég lesz-e a pénzem, ezt is szeretném meg azt is szeretném szöveg csak kifogás. Az meg olyan, mint a s***, van mindenkinek. Előbb-utóbb el kell kezdeni az önálló életet és nem lesz könnyű, főleg kezdetben. Valamiről úgyis le kell mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!