Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim kezdenek az idegeimr...

A szüleim kezdenek az idegeimre menni, ezért szeretnék elköltözni. De ennyi pénzből hova, hogyan?

Figyelt kérdés
Nem rossz a viszonyunk alapvetően, szeretetben nőttem fel, egyszerűen a gond az, hogy nem bírtak elengedni a gyerek szerepből. És ez sajnos már évek óta nem javul, ez nem a megbeszéljük kategória, nem tudnak ezen változtatni. Minden lépésemről tudni akarnak, hova megyek, kikkel, mit fogunk ott csinálni, a lakásba nem hívhatok fel senkit, se a legjobb barátnőmet, se a páromat (eddig még egyiket se), kiakadnak ha alkoholt merek inni, számon tartják a pénzügyeimet hogy mikor mire mennyit költöttem stb.. Most például nem szólnak hozzám 2 napja, amiért elmentem az új barátommal, 1 éjszakára wellness hotelba. Mert hogy ez milyen erkölcstelen, meg hogy ilyenre minek kidobni pénzt, meg hogy nem illik hozzám a férfi és ne találkozzak vele többet. Persze próbáltam a lesz*rom taktikát, hogy udvariasan leépítem az ilyen kérdéseket amik nem tartoznak rájuk, de ez náluk nem működik mert akkor napokig veszekedés, és nemszólok hozzád van. A rendes higgadt megbeszélés meg mégannyit sem ér, mert kinevetnek. :/ Szeretnék végre a magam ura lenni, élni az életemet ahogy mások ennyi idősen, de eddig bárhogy számoltam nem hinném, hogy megoldható a dolog anyagilag. A fizetésem 90-103 ezer között változik, de albérleti szobát 35-40 ezer alatt nem találok Sopronban. Szobatársat nem akarok, így is fura lesz idegenekkel egy lakásba költözni, meg szeretném ha feljöhetne hozzám néha valaki ismerős. Szóval ha reálisan számoltok, meg lehet élni annyiból ami marad normális színvonalon? Vagy bele se kezdjek? 23/L
2014. okt. 4. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem koltoztok ossze a paroddal ketten?
2014. okt. 4. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Keress egy gazdag csávót akivel nem olcsó panziókba járkáltok, hanem van egy luxusvillája és szépen odaköltözöl és luxuséletmódot biztosít neked. Autó, minden.
2014. okt. 5. 04:18
 13/14 anonim ***** válasza:

90-103 ezerből nem tudsz szobát bérelni? Én már 3 éve tartom el magam havi 80 max. 85-ből. Úgy, hogy még egy keveset félre is teszek havonta. Nem tudom, hogy neked mi a normális színvonal. De ha elég az, hogy rend és tisztaság van, normálisan tudsz enni, meg néha-néha venni valami ruhát, esetleg néhány hónap spórolás után elmenni egy-két napra üdülni, akkor simán meg lehet oldani, csak tudni kell spórolni. No meg annyi kell csak, hogy ne Sopronban keress albérletet, hanem a közeli vonzáskörzetében, ahonnan mondjuk kerékpárral is be lehet járni kényelmesen. Vagy keress valakit, akit ismersz és közösen béreljetek egy 1.5 - 2 szobás lakást.

Tudod, ez a nem tudom, hogy elég lesz-e a pénzem, ezt is szeretném meg azt is szeretném szöveg csak kifogás. Az meg olyan, mint a s***, van mindenkinek. Előbb-utóbb el kell kezdeni az önálló életet és nem lesz könnyű, főleg kezdetben. Valamiről úgyis le kell mondani.

2014. okt. 11. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt hívják úgy, hogy Kelet-Európa, sajnos ide születtél, tanulj nyelvet és menekülj mielőbb...
2014. okt. 12. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!