Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a helyes, tegyek valamit...

Mi a helyes, tegyek valamit érte, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Azért ide írok, mert házasok, komoly kapcsolatba élők tanácsát várom.

27 vagyok, a pasi pár évvel idősebb. És kapcsolata van. Belesodródtunk mindketten ebbe a dologba, de nem feküdtünk le, valójában elég hamar rövidre zártam a dolgot, mielőtt sérültem volna nagyon.

Sose éltem át ilyet ezelőtt, ekkora szenvedélyt és összhangot minden tekintetben. Neki nyilván nem jó a kapcsolata.. de én se akartam hülye lenni. megmondtam így ez nekem nem pálya, rögtön az elején, erre ő majdnem otthagyott mindent értem az első találkozásunk után. találkozni akart, de én nem akartam ilyen helyzetben vele lenni. 2x még találkoztunk azért, közben sokat beszélgettünk, de maradt a kapcsolatban, én pedig nem mertem vele találkozni többet így, mert ez a 2-3 alkalom is túl nagy érzelmeket váltott ki belőlem.

azóta nem beszélek vele, pár hete. de látni látom, és látom rajta, ő se felejtett el, és én se őt. látszik, hogy nem valami boldog. de én akartam, hogy így ne beszéljünk, ne találkozzunk, de bennem van, mi van, ha küzdenem kellett volna érte. mert talán normális, hogy nem dobnak fel az emberek egy kapcsolatot, feleősséget 2-3 alkalomért, egy félidegenért? mit tegyek, felejtsem el?

2014. okt. 4. 17:15
1 2
 11/11 xeniah ***** válasza:
Gondolj arra, hogy ha érted képes lenne otthagyni a kapcsolatát, akkor semmi garancia nincs rá, hogy téged is ugyanúgy ne hagyna ott később egy másik nőért, bármekkora összhang és szenvedély van köztetek (ez valószínűleg ugyanúgy megvolt jelenlegi párjával a kapcsolata elején). Ilyen férfival nem érdemes foglalkozni.
2014. okt. 25. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!