Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem, ha a férjem...

Mit kéne tennem, ha a férjem semmibe vesz engem?

Figyelt kérdés

elöször is lehet,hogy hosszura sikerül.

mi kulfoldon elunk,es o dolgozik,en itthon vagyok a masfel eves kisfiunkal.nagyon soxor annyira flegman viselkedik,es lenézoen,hogy nem birom elviselni.a multkor nem hagyott penzt kenyerre,es mikor lecsesztem hogy miert nem,akkor hozzam vagta,hogy menjek el dolgozni,es akkor lesz mit egyek.meg hogy egesz nap poffeszkedek itthol,es fexek,mikor ez nem igaz.minden nap meleg etel van,takaritok,de megis van mibe belekosson.el akarom,hagyni,de hat nincs hova menjek,nem beszelem a nyelvet,es nem ismerek itt senkit.kesz vagyok mar idegileg miatta.persze az ijen vitak utan mindig jonne hogy bekuljunk ki,de most nagyon megbantott ezzel.mit tegyek?

2010. jan. 22. 11:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kerdezo! Ne is foglalkozz ezekkel a primitiv emberekkel! Igy is lehet eleg gondod! Ok a nekik valo helyen maradtak.... A maniakus helyesiras- ellenorzok meg ahelyett hogy okoskodnak, inkabb a kerdesre valaszolnanak, vagy egyaltalan minek jonnek a GYK-ra?

Sok kitartast kivanok, es remelem sikerul megtenni az elso lepest neked is, persze az a legnehezebb, de utana siman menni fog minden!

Elso voltam

2010. jan. 22. 15:10
 22/23 Nikcsi ***** válasza:
78%

En is kulfoldon elek, nevezetesen Angliaban. Es igen, le lehet pontozni engem is, de teljesen egyetertek azokkal akik azt mondjak hogy kicsit naivan mentel ki. Anyakent megengedhetetlen hogy ne beszeld legalabb egy kicsit az orszag nyelvet, legalabb olyan szinten hogy megertesd magad. Teszem azt ne adj isten vmi tortenik a gyerekkel. Hogy viszed orvoshoz? Hogy magyarazod el problemadat? Hogy intezed dolgaid? Nem tudom mennyi ideje elsz ott, de azert egy baba mellett is lehet estenkent tanulni, vagy baba-mama klubba jarni, ahol probalkozhatsz a nyelvvel. Persze hogy nem tudsz majd dolgozni, ha nem beszeled a nyelvet. En se voltam perfekt angol, meg most se 5 ev utan se merem kijelenteni hogy anyanyelvi szinten beszelem, de igyekeztem. Egyedul jottem ki anno, sajat erombol ertem el mindent, aztan megismerkedtem itt szinten magyar parommal aztan mar kozosen. Mindketten dolgoztunk, aztan megszuletett fiam, igenyeltunk onkormanyzati lakast, rengeteget kellett intezkednem, varni 1 evet ra, de megkaptuk, igy kevesebb a lakberunk es nem rakhatnak ki. Fiam 10 honapos volt mikor heti 2 napban visszamentem dolgozni, addig parom vigyazott ra a szabadnapjan. Most ujra babat varok es a 32. hetig dolgoztam, sajat szamlam van (egyebkent teljesen kozos kasszan vagyunk), nem maradnek penz nelkul ha barmi tortenne.

Ha nem fektetsz a nyelvtanulasba energiat az azert parod szamara is mutatja hogy nem nagyon akarsz kesobb dolgozni. Emellett azert termeszetesen o is bunko veled, mert ez azert durva hogy nem hagy etelre se penzt neked. Viszont latod ha dolgoznal akkor lenne kulon bankszamlad (azt meg most is nyithatsz es a gyerek utan a penzt arra utaltasd) es nem lennel ilyen kiszolgaltatott. Attol hogy szerelmes voltal gondolkozhattal volna elore, soha ne kerulj meg egyszer ilyenbhelyzetbe, mar csak a gyerek miatt sem. Kapd ossze magad, keresd a lehetosegeket, mert ha tenyleg csak otthon vagy es a parod nem latja rajtad hogy igyekeznel tanulni, kesobb dolgozni ertheto hogy ki van akadva, foleg ha faradt turelmetlenebb meg minden. Erdemes lenne azert elbeszelgetni vele hogy miert ilyen. Ha alapbol bunko akkor hagyd.

Bocsi ha hosszu voltam, csak segiteni akarok hogy raebredj, nem biztos hogy csak o a gonosz paraszt. Ha tevednek akkor elnezest, de tanacsaimat akkor is gondold at. :)

Sok sikert!

2010. jan. 22. 15:20
 23/23 CsBZs ***** válasza:
Olyan kivancsi lennek mi lett a kerdezovel
2013. nov. 7. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!