mi kulfoldon elunk,es o dolgozik,en itthon vagyok a masfel eves kisfiunkal.nagyon soxor annyira flegman viselkedik,es lenézoen,hogy nem birom elviselni.a multkor nem hagyott penzt kenyerre,es mikor lecsesztem hogy miert nem,akkor hozzam vagta,hogy menjek el dolgozni,es akkor lesz mit egyek.meg hogy egesz nap poffeszkedek itthol,es fexek,mikor ez nem igaz.minden nap meleg etel van,takaritok,de megis van mibe belekosson.el akarom,hagyni,de hat nincs hova menjek,nem beszelem a nyelvet,es nem ismerek itt senkit.kesz vagyok mar idegileg miatta.persze az ijen vitak utan mindig jonne hogy bekuljunk ki,de most nagyon megbantott ezzel.mit tegyek?
Na ez az kicsim áprilisban csak egyedül! Ha addig kibírod mellette. Ne aggódj, vedd addig levegőnek a drágát.Mond meg neki mi az hogy nem ad pénzt hát a kicsinek is táplálékra van szüksége, a fene a latorját. Meg mi a fenéből főzzél vacsorát, ajtófélfából. Itthon meg elmész szépen és intézed a gyermektámogatással járó dolgaid.Már most nézelődhetel kérdezősködhetel a magyaroktól, milyen úton lehet elindulni, hogy kapjál segélyt, gyest, stb. Ne hagyd magad.Azért van az internet, hogy kutakodjál. A flegmaságot bizonyára nagyon jól kitanulta, de emberségből az ilyen ember egy nagy 0-a!
2010. jan. 22. 13:08
12/23 anonim válasza:
édes szívem!
a helyesírásodon látszik az értelmi színvonalad, ehhez nem kell sokat hozzátennem.
de kérdem én: miért mentél ki vele, ha egy büdös szót nem beszélsz az adott ország nyelvén??? semmi felelősségérzeted nincs. ráadásul még gyermeket is szülsz...
hát szerintem neked is van épp elég sarad, amit magaddal kell elszámolnod...
sajnálom a kisfiadat...
13/23 anonim válasza:
utolso ket valaszoloval ertek egyett.Bar ez neked nem segit tudom.Hogy mennyire sok bunko idiota van,ez ferfi?szegyelje a pofajat.bunkoja.Szerencsere az en ferjem meg a ferfik koze tartozik,nekem is van egy 14hon.fiam soha nem mondta,hogy dolgozzak,sot ugy vett el,hogy csak akkor dolgozzak ha akarok,mindent megtesz,hogy meglegyen mindenunk,soha nem erztette,hogy rjta eloskodok.o a ferfi aki eltartja a csaladot,hogy anyu ne idegeskedjen es nyugottan nevelhesse a babat.es nem varja el,hogy otthon fuuu,de nagy rend legyen vagy mindig meleg kaja varja.Remelem megerted,hogy nem dicsekedesbol mondom,de ennek komolyan igy kene nalatok is lenni.ezert ne hadd,es ha tudsz csaladtol kerjel segitseget,repul.jegyre.stb.Ennel mar csak jobb lenne otthon.drukkolok
14/23 anonim válasza:
Csak egy Cserháti Zsuzsa szám jut eszembe erről: Boldogság gyere haza...Csak van egy családtag aki megelőlegezi az útiköltséget, és esetleg nagymami vigyáz a kicsire amíg dolgozol. Egyszerűbb így, mint a semmiből egy gyerekkel új világot építeni.
2010. jan. 22. 13:11
15/23 anonim válasza:
13:08vagyok ugy akartam irni,hogy a 12:47 meg a 12:56tal ertek egyett.
2010. jan. 22. 13:11
16/23 A kérdező kommentje:
koszi a valszokat.a bunkonak meg uzenem,hogy legyen a helyembe...a fiamat meg nem kell sajnalnia,o mindent megkap,mindene megvan,es nagyon szeretem ot
2010. jan. 22. 13:38
17/23 anonim válasza:
Azt azért gondold meg, hogy milyen következménye lesz annak, ha a gyereket nem viszed vissza oda, ahol együtt éltetek - mert igy külföldre viszed az apjától és ezt büntetik!!!
Egyébként tanulj meg HELYESEN irni magyarul.
Ha ennyi esezd van, hogy elmégy egy olyan országba, ahol nem tudsz beszélni, nincs munkád, és gyereket szülsz egy rossz kapcsolatba - akkor ne sajnáltasd magad. Tanld meg a nyelvet, keress ott munkát, akkor nem a férjednek kell téged eltartania.
Ha MO-on lennél akkor már mindenki szidna, hogy dolgozz és ne élösködj rajta.
2010. jan. 22. 14:03
18/23 A kérdező kommentje:
en nem eloskodok rajta..amikor gyereket szutem nem volt rossz a kapcsolatunk,a fiam masfel eves.igen nem tudom a nyelvet,de nagyon sokan elnek kint,akik nem tudtak,es megis magtanultak idovel.es igen is van eszem,azert jottunk ki hogy jobban eljunk magyar orszagon,amikor kijottunk nem volt ilyen a kapcsolatunk
2010. jan. 22. 14:32
19/23 A kérdező kommentje:
bocs szoval jobban eljunk mint magyarorszagon
2010. jan. 22. 14:33
20/23 A kérdező kommentje:
es nem szutem hanem szultem,gyorsan irok ezert rossz a helyes irasom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!