Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy bűn, hogy ezt hazudtam?

Nagy bűn, hogy ezt hazudtam?

Figyelt kérdés

Minden hónapban kapok X összeget a számlámra, aminek általában az a sorsa, hogy a párom költi el. Eltankolja, kocsi alkatrészeket vesz belőle, én nem sokat látok belőle. Otthon vagyok babával, nem dolgozom, ő igen és szép fizetése van. Régóta gyűjteni szeretnék, hozzáteszem, hogy azért, hogy a későbbiekben legyen saját lakásunk-házunk. Azt hazudtam, hogy nem kapok többet pénzt, az indokot is kitaláltam, el is hitte. Így elég szép összeget tudok összegyűjteni. De nem szokásom hazudozni, egyszer úgyis kiderül, hogy sok pénzem van, ezért furdal is a lelkiismeret. De ő nem tud gyűjteni, 40 évesen semmit sem tud felmutatni a kocsiján kívül. Ha én nem gyűjtök, sose lesz saját lakás.

Ugye hallgassak erről?

2010. jan. 22. 10:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szia! számomra felháborító,hogy Te kapsz a számládra pénzt,ő azt milyen jogon költi magára?? Teljesen elképedtem már neharagudj. Basszus keres havi 400-at és még van képe elvenni a tiédet is? Úristen,nemhogy kösd le a pénzt,hanem még menekülj is egy ilyen pasi mellöl!!És még neked van lelkifurdalásod? Szegény a 400 ezréböl nem tud gyüjteni? Végén még megsajnálom. Bocs ha indulatos voltam de az ilyenek kiakasztanak. 28/L
2010. jan. 22. 15:31
 22/25 A kérdező kommentje:

Megértem, hogy indulatos vagy, én is kezdek az lenni...

Tök igazad van, de már a kislány érdekeit is figyelembe veszem, ő imádja az apját. Persze vannak jó oldalai is, már rég nem lennék vele különben. Ez az egy hibája van, de szerintem ez elég nagy ahhoz, hogy hazudnom kelljen. (Ahhoz, hogy később neki is legyen hol laknia)

2010. jan. 22. 16:01
 23/25 anonim ***** válasza:

Magadnak hazudsz, az a bűn. Azzal, hogy életed párja ezzel az 1db, nyilván csodaszépen eltűrhető hibával (á, dehogy piál, főleg nem játékgépezik) pontosan a neked való férfi, akinek van tartása, akinek minden szava hosszan megmarad a levegőben, akire elismerően nézünk, mégse félünk tőle, mert se pofont, se észt nem oszt, amikor valami marhaság történik.

Nem tudsz másokat megváltoztatni, régi alaptörvény. De felfedezheted a szándékot bennük, és hozzáadhatod, amit tudsz. Most ugyanezt teszem én is :) Tehát ha orvosolható a valódi ok, ami miatt a férjed kezéből kifelé halad könnyebben a pénz, akkor valószínűleg kisiskolás feladat eldönteni és végrehajtani lépésenként. Ha nem ismerhető meg az ok (pl. nem érné meg feltárni, olyan is van), akkor is jó megoldások egész tárháza áll előtted, amennyiben hajlandó vagy képzeletben hátrább lépni egyet és közben el is felejteni a saját "szerepedet" a történetben, ezzel is a tudatosság teljes szabadságát ajándékozva önmagadnak. Itt eldöntheted, hogy a sok-sok megoldás közül az általad felvázolt nyerjen-e.

2010. jan. 23. 02:44
 24/25 anonim ***** válasza:

Hát ez gáz.

Milyen kapcsolat már, hogy havi 400mellett lehúzza az asszony pénzét, és nem lehet vele megbeszélni, hogy apukám ehhez nem nyúlsz, hanem hazudni kell. Én nem értem minek vannak ilyenekkel együtt a nők. Üdvhadsereg komplexus?

2010. jan. 23. 14:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Azért fura az elgondolás. A havi 400 rugó közös, mivel abból megy a rezsi, bevásárlás stb. Viszont amit a kérdező kap, az csak az övé. Akkor az miért nem ugrik közösbe? Hogy is van ez? Tény, szégyen, hogy ennyi pénzt nem tud beosztani ez a férfi, de azért ne sajnáljuk már annyira a kérdezőt és nem bíztassuk arra, hogy igen így kell élni, hazugságra kell alapozni egy kapcsolatot. A megoldás az lenne, hogy a sarkára áll és megbeszéli a férjével, hogy mi a gond. Ha nem akarja a pénzét adni lehet külön kasszán is élni, biztos jobban járna?
2010. jan. 25. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!