Hazudtam anyunak, hogy magyarázzam ki magam?
Netről rendeltem könyveket 7300 ft értékben. Elfelejtettem megvárni, hogy a futár ide adja a visszajárót.:S A sógornőm 25 hetes terhesen bevérzett, 3 napja kórházban van, nagyanyám szintén bent fekszik most...A szembeszomszéd adna 2700-at, annak nem nagy pénz, de nem tudom merjek-e kérni.:S (jóban vagyunk eléggé) Mit tegyek? Anyám kinyír, most azt hiszi, a futár felejtette el visszaadni.:S Mondjam azt, hogy eszébe jutott, visszajött, és ideadta? Közben meg kérjek a szomszédtól és január 3.-a körül adjam meg? Szerintetek? Segítség!
16 éves lány
És a futár nem sokallta a borravalót?
ez elég fura
Ne hazudj mert előbb utóbb úgyis kiderül
Ne vigyél hazugságot az ünnepbe... talán édesanyád haragudni fog, de mondd el az igazat, és hogy sajnálod.
Ő előbb megbékél, mint ahogy te feldolgoznád magadban, amit tettél,ill. tenni készülsz.
Te ismered anyádat. Ha emiatt tényleg óriási balhét csapna, esetleg fizikailag is bántana, kérj kölcsön a szomszédtól. Nem hiszem, hogy rájönne.
DE ha amúgy normális anyukád van és lehet vele normálisan beszélni, mondd el neki az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!