Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan szülő, akinek...

Van itt olyan szülő, akinek nem a gyereke a legfontosabb a világon?

Figyelt kérdés
ha igen miért?kort nemet légyszi
2010. jan. 22. 10:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Előző!

Igen az én apukám is ilyen, neki fontosabb volt a pia, meg a képzelgései, mint én és a nővérem. Persze ma már gazyulál nekünk, mióta idősek otthonába került és nem ihat, elmondja 10000X, hogy értünk él, de mi tudjuk, hogy ezzel csak a bűntudatát palástolja.

Amúgy ha lesz gyerekem valaha én úgy szeretném, hogy a család legyen a legfontosabb.

21/L

2010. jan. 22. 11:25
 12/17 anonim ***** válasza:
23%
igen az enyem,de nem en birtoklom,es nem kell sajnalni a ferjemet..o is igy van ezzel,hogy a gyereke az elso.
2010. jan. 22. 12:54
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

az én apámnak a bulizás, a szabadság, meg a nők a legfontosabbak, ezekről képtelen lenne lemondani, de rólam képes. eléggé sajnálom őt.

17L

2010. jan. 22. 14:18
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

apámnak már születésemtől kezdve a qurvái, a pénz, meg a kocsik voltak fontosabbak mint én. de ezt lexarom.

édesanyámnak nagyon sokáig én voltam a legfontosabb, azt jött egy pasi, aki kicsit megszédítette.

18 évesen otthagyott egyedül a lakásban, odaköltözött a pasihoz. akkor nagyon úgy éreztem, hogy már nem szeret úgy, mint rég... :(

persze, nem voltam már pólyás, de jól esett volna, ha nem csak anyagilag, hanem lelkileg is támogat néha, amikor meg voltam zuhanva...

most azt hiszem újra fontos vagyok neki, csak elég keveset tudunk találkozni, mert kb. minden héten elutazik vhova a pasijával, és néha úgy hiányzik, hogy egy vacak napot nem tudok vele eltölteni normálisan.

fikázzatok le, h 22évesen így ragaszkodom az anyukámhoz, de mostanra ő maradt az egész családomból nekem....

2010. jan. 22. 14:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kell találni az egyensúlyt. A férj, a gyerek, a család, a munka stb között! Túlzás hogy manapság a gyerek egy csoda! Természetes dolognak kéne lennie, és akkor egészségesebben fejlődnének a mai gyerekek is ha ők átlagos gyerekek lennének, részei egy boldog családnak, ahol mindenkinek megvan a feladata, és nem mindenkinek hozzá kéne alkalmazkodnia. De sok anya erre nem képes mert nem szerették, vagy mert nem volt sikeres az életben, vagy csak rosszul gondolkodik. Egy pici babát könnyű szeretni, mert ránk van szorulva és olyan édes, könnyű belőle önbizalmat szerezni. De szerintem egyáltalán nem egészséges ha valakinek nem létezik más a gyerekén kívül. Más értelme is kell hogy legyen az életnek. Mégis mi lesz vele ha a gyereke felnő és családja lesz és elköltözik. Meg kéne tanulni az embernek hogy önmagában is tehetséges és értékes, nem csak a gyereke által.
2010. jan. 22. 18:08
 16/17 anonim ***** válasza:
igen...az én szüleim... apám ragszkodásból akart anyámmal maradni meg persze a pin@ kellett neki... anyám egy lusta nő,rohadt a alkjásunk és szgépfüggő volt,mostmár kezd leszokni... én csak gyerekpesztonkázásra kellettem meg takaritásra. elváltak,anyámmal jöttünk,de kb 4 hónap után leléptem,és elköltöztem páromhoz. ez volt fél éve,most 16 vagyok. azóta anyám lopott tőlem,átvert és hónapokig nemis keresett. most fogják kirakni albiból mert nincs püénze. most jó vagyok. és én vagyok marha hogy segitsek... kiváncsi vagyok mikor rug ujabbat belém.
2010. jan. 22. 19:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Mikor én azt mondtam (ahogy itt páran), hogy nekem férjem gyerekem egyformán fontos nagyanyám és anyám fitymállóan azt mondták, hogy szánalmas vagyok.

Mindketten elváltak...

2010. jan. 22. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!