Van itt olyan szülő, akinek nem a gyereke a legfontosabb a világon?
Előző!
Igen az én apukám is ilyen, neki fontosabb volt a pia, meg a képzelgései, mint én és a nővérem. Persze ma már gazyulál nekünk, mióta idősek otthonába került és nem ihat, elmondja 10000X, hogy értünk él, de mi tudjuk, hogy ezzel csak a bűntudatát palástolja.
Amúgy ha lesz gyerekem valaha én úgy szeretném, hogy a család legyen a legfontosabb.
21/L
az én apámnak a bulizás, a szabadság, meg a nők a legfontosabbak, ezekről képtelen lenne lemondani, de rólam képes. eléggé sajnálom őt.
17L
apámnak már születésemtől kezdve a qurvái, a pénz, meg a kocsik voltak fontosabbak mint én. de ezt lexarom.
édesanyámnak nagyon sokáig én voltam a legfontosabb, azt jött egy pasi, aki kicsit megszédítette.
18 évesen otthagyott egyedül a lakásban, odaköltözött a pasihoz. akkor nagyon úgy éreztem, hogy már nem szeret úgy, mint rég... :(
persze, nem voltam már pólyás, de jól esett volna, ha nem csak anyagilag, hanem lelkileg is támogat néha, amikor meg voltam zuhanva...
most azt hiszem újra fontos vagyok neki, csak elég keveset tudunk találkozni, mert kb. minden héten elutazik vhova a pasijával, és néha úgy hiányzik, hogy egy vacak napot nem tudok vele eltölteni normálisan.
fikázzatok le, h 22évesen így ragaszkodom az anyukámhoz, de mostanra ő maradt az egész családomból nekem....
Mikor én azt mondtam (ahogy itt páran), hogy nekem férjem gyerekem egyformán fontos nagyanyám és anyám fitymállóan azt mondták, hogy szánalmas vagyok.
Mindketten elváltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!