Ha a fiam barátnője csak januárban tölti a 18-at, hozzám költözhet? Édesanyja ököllel verte és nem kapunk segítséget a családsegítőben sem! Kötelezték, hogy haza kell mennie az anyjával, akitől retteg
Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 14:18
11/21 anonim válasza:
Ebben dolgoztam hidd el hogy hiaba fiatalkoru olyan nincs hogy a gyermekjoleti szolgalat nem segit. Mert a lany ugye meg odatartozik nem a csaladsegitohoz.
12/21 anonim válasza:
Szerencsére nem vagyok ebben a témában járatos, de már hallottam olyan fiatalról aki nevelő intézetbe kérette magát és lehetővé tették. Ha intézetbe kerülne januárig, utána pedig hozzátok?
13/21 anonim válasza:
Miért verte meg az édesanyja? Mert oké, gyereket nem verünk, főleg nem ököllel, de mivan ha a lány csinált valami olyat, hogy az anyánál elszakadt a cérna? Ezt fontos lenne tudni!Hameg a tipikus anyuka alkoholista/drogozik stb. és ezeknek a hatása alatt állt mialatt megverte, akkor szinte képtelenség hogy a gyámügyesek ne intézkedtek volna, főleg úgy hogy manapság egy elejtett pofonért is elvehetik a gyereket.
14/21 anonim válasza:
Én is megagyalnám az alig 18éves lányomat ha a kanjánál héderelne.Valószinű nem véletlen kalapálja el az anyja.Hogy áll a sulival?ja az nem fontos csak a fiad.Érdekes ám,mit mond a másik oldal?Csak úgy nem szoktak ököllel csapkodni.Még szinte gyerek,gondolom tesz az alkotmányra,a fiadnál meg állt a világ, amit az a gonosz anya ököllel tolerál.
15/21 anonim válasza:
A fiad vegye el feleségül, és akkor nagykorúsítják.
16/21 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
5. választ ajánlom figyelmedbe, de mivel a kérdés régi, mellé a hatályos jogszabály elolvasását is.
17/21 anonim válasza:
Menthetitek a lányt, de szánalomból egészséges, tartós kapcsolat nem lesz. Lehet jótékonykodni, csak nem biztos, hogy érdemes.
18/21 anonim válasza:
Gyamhivatalba kell mennie es kernie a kiskoru lakohelyenek megvaltoztatasat. Kiserje el egy felnott.
A rendorsegen pedig tegyen feljelentest bantalmazas miatt, szinten kiserje felnott.
19/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu és mindenhol falakba ütközünk! :(
2014. okt. 2. 20:37
20/21 anonim válasza:
a 17 éves erőteljes tinédzser nyilván nem tudja megvédeni magát egy középkorú hájas háziasszonykától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!