Mi a véleményetek a Janka névről?
Figyelt kérdés
a kislány a Havasi vezetéknevet viselné. Havasi Janka. Nektek hogy tetszik?2010. jan. 21. 20:47
21/26 anonim válasza:
A legritkább esetben kaptam meg azt, hogy Jani, vagyis olyankor is inkább azt, hogy Jankó vagy Janó, és tök élveztem. A Janka az vagány, kicsinek is meg nagynak is. Amúgy is, a Janka eleve egy becéző forma, legtöbbször így használják, minek is becézni?
Szerintem szép név a Havasi Janka. 100%!
22/26 anonim válasza:
A fodrászom is Janka, és azonnal megtetszett a neve, amint meghallottam:)
23/26 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik! És a vezetéknévhez is illik.
24/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a név, sok gúnynevet alakíthatnak belőle. És ritka úgyhogy a többség megjegyzi. Sajnos kevés beceneve van. Nekem csak annyi, hogy Janki.
25/26 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi ciki a Janka névben. A vezeték névvel is nagyon aranyos :) Engem is Jankának hívnak. :)
26/26 anonim válasza:
na,hát engem Jankának hívnak,de még senkinek eszébe se jutott azt mondani rám,h Jani,vagy stb.(meg is kapná a magáét)amúgy én imádom a nevem,sztem nagyon szép,és különleges.és abszolút nem kislányos vagy éppen nagylányos,ahogy itt sokan írták.Havasi Janka pedig nagyon szép.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!