Mi a véleményetek a Janka névről?
Figyelt kérdés
a kislány a Havasi vezetéknevet viselné. Havasi Janka. Nektek hogy tetszik?2010. jan. 21. 20:47
11/26 anonim válasza:
Én tudod mit adnék Havasi Virág!!! A Janka név véleményem szerint idősebb korban teljesedik ki. Kislánynak, nagylánynak nem biztos hogy oké. De ha neked tetszik szíved joga ezt a nevet adni neki.
14/26 anonim válasza:
Én őszinte leszek, nekem nem tetszik, bár lehet azért, mert ismerek egy általam nemkedvelt Jankát :D Mindenesetre, ha nektek tetszik akkor (Y) úgyis mindegy, olyan nincs hogy mindenkinek tetszik.
17/F
15/26 anonim válasza:
Nekem tetszik :)
A vezetéknév is szép.
16/26 anonim válasza:
én nem szeretném ezt a nevet. úgy becéznének h Jani? 20/l
17/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a név. Rövid, egyszerű, nem feltűnősködő, de mégis nőies és kedves és azért nem annyira hagyományos, nincs belőle rengeteg. Kiskorban és nagykorban egyaránt jól viselhető név. Szerintem jól hangzik a vezetéknévvel együtt is.Jó választásnak tartom.
18/26 anonim válasza:
jah, Janka néni, szomszédok! :)
szerintem vannak ennél szebb nevek is. bár jobb mint a dzsennifer, meg tiffani, meg a hasonló kisebbségi nevek...
19/26 anonim válasza:
Én Janka nevű kislányt ismerek. Jankám, Janikám... Szörnyű.:S Ne akarj kiszúrni a gyerekkel.
20/26 A kérdező kommentje:
nem hagynám, hogy bárki Janinak becézze... persze, aztán meg ha egyszer rossz, akkor meg már rögtön János, mi? :) amúgy még nem biztos, hogy aktuális, csak párommal felmerült múltkor, hogy ha kislány lesz, akkor... még nem tudjuk :)
2010. jan. 22. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!