Ti, párotok, szüleitek milyen területen dolgoztok?
és adott területen ki mennyit keres?
kis közvélemény kutatás lenne, olvastam egy statisztikát erről, az érdekelne, hogy vajon mennyire fedheti a valóságot!
köszi
Volegenyem turizmus 350E+borravalo,jutalekok kb 500E
en is turizmus kb 300-400E
anyukam nem dolgozik igy kb 50E
Tesom: Turizmus 1-2M
A csalad tobbi tagjat nem irom le ( parom szulei stb) mert messze vannak nagyon tobb ezer km... :(
De amugy parom csaladja:
Vallalkozok ( a legtobb) Az egyik a parlamentben dolgozik,uzletuk van,stb. de mint irtam nagyon messze vannak... tobb ezer km,szoval csak azokat irtam le akik itt vannak
anyukám védőnő 130 nettó körül keres
apukám ügyvéd tehát változó, de 300 körül
apósom szőlész ő 120-t keres
anyósom háztartásbeli, de ápolási segélyt kap az édesanyja után, azt úgy tudom most emelik, de pár éve 30 ezer forint körül volt
férjem építészmérnők 220 a nettója
én jogász vagyok 180 a nettó fizetésem
Anyu: cukrász (bruttó 130 ezer)
apukámat nem tudom, nem él velünk :)
remélem tudtam segíteni
Párom (30) - villamosmérnök-tervező egy cégnél: kb. 250 000
Én (25) - gyermekgondozó: 90-100 000
Párom apja - gépész: kb. 200 000
Apa - egyéni vállalkozó: 200 000 (de van, hogy csak 90 000, munkától függ)
Párom anyja - tanár: 120-150 000
Anyukám 230e-t keres. Alapvetően iskolaorvos állami iskolákban, de vállal pluszmunkát magániskolákban meg magánkórházakban is vagy rendszeresen, vagy alkalmaként, így jön össze az összeg.
Apukám olyan 350e-t keres, ő ingatlanbérbeadó cégnél dolgozik alkalmazottként (ilyen kapcsolattartó főleg.
Én idegen nyelvi ügyfélszolgálatos vagyok, 250-et keresek, ehhez jön cafeteria.
Párom otthonról dolgozik adatfeldolgozást. Ő 100-130 között keres, ált. 120 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!