Nektek mi a véleményetek erről a megoldásról? Ti bevállalnátok, vagy nagyon rossz ötlet?
Három gyerekünk van: 4 éves nagylány és 2 éves fiú ikrek. Szeptemberben elkezdtek közösségbe járni, én pedig visszamentem dolgozni. Azóta összesen 5 napot sikerült a munkahelyemen tölteni a betegségek miatt. A gyerekorvos szerint ez nem is lesz sokkal jobb, három ilyen korú gyerek mellett havi 1 hét táppénz szinte biztos.
A férjemmel úgy gondoltuk, itthon maradnék még legalább 1 évet, de inkább kettőt. A gyerekek továbbra is közösségbe járnának, én pedig tanulnék.
Akikkel eddig beszéltünk erről, azok mind rossz ötletnek tartják. Szerintük ezen túl kell lenni. Nincs rá semmi garancia, hogy 2 év múlva találok majd munkát - ami teljesen igaz. De nyilván a mostani munkahelyemet sem tudom így sokáig megtartani.
"A férjemmel úgy gondoltuk, itthon maradnék"
Ennyi. Két ember élete és döntése, ti ketten megegyeztetek, mi a kérdés? Ne hallgass, ne hallgassatok másra, úgy csináljátok ahogy ötötöknek a legjobb. Ha lenne 3 ilyen pici gyerekem és a férjem fizetéséből szépen megélnénk, nem is lenne kérdés, hogy otthon maradnék, nevelném a gyerekeket, vezetném a háztartást és biztos hátteret nyújtanék annak a négy embernek otthonról akiket a legjobban szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!