Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek erről a megoldásról? Ti bevállalnátok, vagy nagyon rossz ötlet?

Figyelt kérdés

Három gyerekünk van: 4 éves nagylány és 2 éves fiú ikrek. Szeptemberben elkezdtek közösségbe járni, én pedig visszamentem dolgozni. Azóta összesen 5 napot sikerült a munkahelyemen tölteni a betegségek miatt. A gyerekorvos szerint ez nem is lesz sokkal jobb, három ilyen korú gyerek mellett havi 1 hét táppénz szinte biztos.

A férjemmel úgy gondoltuk, itthon maradnék még legalább 1 évet, de inkább kettőt. A gyerekek továbbra is közösségbe járnának, én pedig tanulnék.

Akikkel eddig beszéltünk erről, azok mind rossz ötletnek tartják. Szerintük ezen túl kell lenni. Nincs rá semmi garancia, hogy 2 év múlva találok majd munkát - ami teljesen igaz. De nyilván a mostani munkahelyemet sem tudom így sokáig megtartani.

2014. szept. 28. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem várj ki ezzel még pár hónapot. Ilyenkor az természetes, hogy a gyerekek a "nagyvilági környezetben" összeszednek minden fertőzést, ami az étlapon van. De ez a legtöbb gyereknél viszonylag hamar lezajlik, megszokja az immunrendszerük és onnantól kezdve már nem lesznek hetente betegek. Legalábbis nálunk így volt.
2014. szept. 28. 17:47
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Mégis ki a frászt érdekel, hogy mit gondolnak random emberek, ha ti eldöntötök valamit? Ha megvan az anyagi keret, akkor fogd fel úgy, hogy kaptál egy évet önfejlesztésre, és használd is ki, jól jön az még, ha végleg visszatérsz a munka világába!
2014. szept. 28. 18:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Bankban dolgozok "VIP" ügyfelek kapcsolattartójaként. Bár megmondom őszintén, nem értem, ennek mi köze a kérdéshez. Ha agysebész lennék más lenne a válasz? És ha gyári munkás?
2014. szept. 28. 19:09
 14/14 anonim ***** válasza:
9%

"A férjemmel úgy gondoltuk, itthon maradnék"

Ennyi. Két ember élete és döntése, ti ketten megegyeztetek, mi a kérdés? Ne hallgass, ne hallgassatok másra, úgy csináljátok ahogy ötötöknek a legjobb. Ha lenne 3 ilyen pici gyerekem és a férjem fizetéséből szépen megélnénk, nem is lenne kérdés, hogy otthon maradnék, nevelném a gyerekeket, vezetném a háztartást és biztos hátteret nyújtanék annak a négy embernek otthonról akiket a legjobban szeretek.

2014. szept. 29. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!