Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyóssal egy fedél alatt?

Anyóssal egy fedél alatt?

Figyelt kérdés
Az én anyósom egy szemétláda elég sz@r de muszáj elviselnem ha apárommal akarok maradni.Dolgozom rendesen, adok haza pénzt is néha besegítek ha otthon vagyok,de ez a hülye nő állandóan hisztizik.Neki semmi nem elég,ha kicsit csúszok a pénzzel állandóan jön és dumál nekem,pedig van pénzük.Pl. párom húga az nem dolgozik,de persze szegénynek meg kell a márkás ruha különben nem tud kimenni az utcára én meg a párom ne költsünk magunkra,spóroljak,meg takarítsak,meg mosogassak öt ember után más házában... másnak is vannak ilyen problémái?
2010. jan. 21. 10:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A 11:13-as és 11:18-as válaszolók leírták az igazságot - ezeken gondolkodj el!
2010. jan. 21. 11:24
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Ha csak egy héten egy napot vagy ott,akkor mi a bajod?Ebben az esetben csak a párod lakik otthonigazából nem is vagytok együtt,őrá főz a mama,ő használja a villanyt és a gázt.Természetes,hogy neki is kell a költségekhez hozzájárulni.És ha ott laksz,akkor bizony befogadtak a lakásukba.Az előttem szól elég szépen kifejtette ezt.
2010. jan. 21. 11:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy egy szabad napom van,amúgy hétfőtől szombatig meló van.reggel elmegyek és este jövök,de ott lakom.
2010. jan. 21. 11:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Vedd rá a párodat,h költözzetek el, mert neked ez így nem jó.
2010. jan. 21. 11:49
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem is szállj magadba! a párod anyukájáról beszélsz! milyen hangnemben???? milyen jogon? szerintem ez borzaszto én sosem tudnék igy beszélni róla...am meg igen, el lehet költözni, ha nem teszik a rendszer, lehet albit fizetni, MÁSHOL!!!
2010. jan. 21. 14:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia,na figyu.Egy kicsit furcsán gondolkodsz.Te mentél oda,ha nem tetszik,akkor menj vissza anyádékhoz,vagy menj albérletbe.Ha a párod nem akar menni,akkor menj egyedül!Meg mi az,hogy te nem tudod kinyalni a párod seggét,nem is akarod!Azért mert dolgozol még főzhetsz néha,nem esne le a karikagyűrű az ujjadról.Ha jól értem anyósod főz és ez neked természetes.Meg szerinted egész nap nem csinál semmit,hát képzeld el a pici fiának meg neked csinálja a kaját,mert te, a kedvese még arra is lusta vagy,hogy egy héten egyszer elmosogass.Szörnyen éretlen vagy,nem vagy alkalmas arra,hogy összeköltözzetek,akár anyóséknál,akár külön egy albérletben.Bocs,de én így gondolom.
2010. jan. 21. 15:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is egy fedél alatt élek vele,és már borzasztóan idegesít. Nem bír megérteni SEMMIT. ami a legborzasztóbb: a párom nem is akar elköltözni.........
2010. jan. 24. 11:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Ti ezek szerint nem is olvastátok el a válaszokat meg a kommenteketek,fogalmatok sincs az egész helyzetről...könnyű pofázni,lehet utálni engem én tudom hogy mindent megtettem azért hogy jó viszonyom legyen anyósommal,de nem vagyunk egyformák én más nevelést kaptam soha nem leszek jó a szemében és ha olvastátok volna igenis takarítok meg elmosogatok!!
2010. jan. 25. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!