Mennyire visel meg egy kapcsolatot/házasságot, ha 5 hónapig külön kell lennünk és csak hetente vagy 2 hetente tudunk találkozni mert az egyikünk külföldre megy dolgozni? Tapasztalatok?
Kedves 6 . Vajon miért süt a cinizmus a szavaidból ,tán csak nem irigység miatt ?!
Én egy külföldön dolgozó családapa vagyok ,aki önszántából hozta meg a döntést ,hogy külföldön vállal munkát . Összeteszem a két kezem,hogy elsőre klappoltak a dolgok ! A legfőbb tervem ,hogy kihozzam a családomat és itt kezdjünk új életet . Ettől már nem sok idő választ el . A gyerekeimnek a legjobbat akarom és az nem Magyarország ...!!! A nejem nem pusztán él ,mint hal a vízben ,hanem ugyanúgy dolgozik .. pedig megtehetné ,hogy ne tegye ,hiszen bőven keresek annyit hogy finanszírozzam a saját itteni és az ő ottani kiadásukat . Szóval nem kell általánosítani ,nem minden családanya olyan ,mint amilyenre céloztál !!!!
Kérdező ,mint már előttem írták .. nem kell aggodalmaskodni .5 hónap nem a világ ,menjen ki a párod ,próbálja meg .A legjobbakat kívánom !
12. Elmagyaráznád nekem, hogy hacsak nem úgy megy ki apuka/anyuka hogy már itthon talált biztos munkát, biztosítanak lakhatást családostul, akkor is, hogy oldanád meg az idegen országba költözést gyerekekkel együtt? Mert ez a verzió, hogy egy egész család szállást kap egy munkaadótól, ritka mint a fehér holló, így ezzel nem is érdemes számolni.
Ja, és nem mellesleg, azon kívül, hogy nem tudnátok albérlethez sem jutni, van némi fogalmad, hogy egy mondjuk 4 tagú családnak mennyibe kerül a havi megélhetése?
Megsúgom neked, hogy úgy, hogy a férjemnek 2 éves munkaviszonya van már kint, van némi tartalék, amit kibérelünk 3 szoba-nappalis lakást, kb: 1,3 M ft-ot teszünk le érte. Kétszobás sem lenne sokkal kevesebb. Mondjuk ez London, drága hely, de a fele is sok lakhatásért, és élni is kell, munkát találni sem biztos, hogy azonnal lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!