Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám felvette a bugyimat....

Anyám felvette a bugyimat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
ma vettem észre,mikor mostam,hogy a nadrágjába csavarodott a harisnyája,mikor ki vettem,benne volt a bugyim.biztos nem hitte hogy az övé,mert ö tundra bugyit hor,ez meg csipkés francia volt.
2010. jan. 20. 20:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs ebben semmi. Amíg anyámmal együtt laktunk, és híres rendetlenségemből eredően nem volt éppen tiszta bugyim, én is volt, hogy felvettem anyámét, mondjuk nem örült neki, de nem azért, mert hogy bugyi, hanem hogy miért nem teszem be a szennyesbe amit kell. De ő is volt, hogy elkérte az enyémet, mert olyan ruhát akart felvenni, amihez nem volt megfelelő bugyija, nekem meg igen.

Szerintem szólj anyukádnak, hogy legközelebb kérje el, ha már ennyire zavar ez a dolog.

2010. jan. 20. 20:18
 12/26 A kérdező kommentje:
nem ment nö dokihoz..tuti!azert letaglozott,mert a feher nemu,azert fehernemu....
2010. jan. 20. 20:22
 13/26 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem igazad van.En is furcsallnam, sose hordtuk Anyaval egymas bugyijat.Jo, ha veszhelyzet lenne, akkor lehet.
2010. jan. 20. 20:26
 14/26 anonim ***** válasza:
84%
Óóó b@sszus.Kimosta nem?Szerintem ő,aki kihordott,és megszült,cserélte a sz@ros pelenkádat,soha nem fog undorodni egyetlen porcikádtól sem.Ha te nem így vagy ezzel,akkor add neki ezt a bugyit,és kérd meg,hogy többé ne tegyen ilyet.De akkor azt se várd el,hogy ő mossa ki,hiszen az a te bugyid.
2010. jan. 20. 20:38
 15/26 anonim ***** válasza:
90%
mármint,hogy ezek után ő mossa ki a bugyijaidat.
2010. jan. 20. 20:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Tudod,egyszer az én bugyimat is más akarta felvenni,mondjuk nem az anyám volt,de én akkor is kiszedtem a fiókjából a bugyimat,csak azért is,hogy idegesítsem,mert ő meg utálja,ha turkálnak a cuccai között.Tudod,a fiók,az fiók.Nem szabad benne turkálni.
2010. jan. 20. 21:27
 17/26 A kérdező kommentje:
en nem varom el,hogy mossa,mosom en magamnak,csak akkor is,en nem veszem fel senki utan.es nem egy szaros gyerek vagyok,akit ki kell oktatni hogy ö szult meg stb...nekem is van gyerekem.
2010. jan. 20. 21:44
 18/26 anonim ***** válasza:
80%
Wow!Ez meglepő...pedig kis tinilánynak hittünk,nem egy felnőtt nőnek... :-D
2010. jan. 20. 21:50
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy megirigyelte tőled és vett magának egy tök ugyan olyat? Vagy lehet hogy már nem lát olyan jól? és véletlenül összekeverte... tudod, ha korán reggel kelsz alig látsz ki a fejedből... egyszer a párom tiszta alsóját vettem fel reggel és a fősulin vettem észre XDDDDDD Reggel siettem és félhomály volt, mert páromnak később volt órája, nem akartam felébreszteni, így félhomályba készültem :DDDD délután mikor elmondtam neki...szét röhögtük az agyunkat XDDDDD
2010. jan. 20. 21:55
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
Az az ő háza ám,és neki joga van azt felvenni,amit csak akar.Nem számít,hogy kié,tudod.Bármit megtehet.Valóságos teljhatalma van! :-D :-D :-D
2010. jan. 20. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!