Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha ilyen rosszindu...

Mit tegyek, ha ilyen rosszindulatú?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, szakközép iskolában tanulok Budán... 11. osztályos vagyok. (3.év)

Ma kaptuk meg a félévit, és elég jó lett, csak a matek ne lenne:S megbuktam!

2 éve egy öreg nő tanítja nekünk a matekot, és már az első pillanat óta nem szimpatizálunk egymással...

Mindig is piszkált, tette a megjegyzéseket, célozgatott... de eddig sosem tűnt fel ennyire, mint most.

Sikerült megbuktatnia, már 2 éve erre hajt, NAGYON ROSSZINDULATÚ.

Megadta a lehetőséget, hogy javítsunk, nagynehezen elértük!

Szépen lefeleltem neki, a táblánál adott feladatot, és csak 1 nem ment, de 2/3-ot kaptam, meg is buktatott!

Az osztálytársnőm ugyan ugy felelt ma mint én, neki 3/4et adott.

Ma beültem matek korrepetálásra, és gyakoroltunk, de egy eredményemet 1el elszámoltam, és hangosan kinevetett, és szinte gúnyosan lehordott. Amikor órán jelentkezek, akkor flegma velem- Nagyon megalázónak érzem amit velem csinál.

A folyosón a barátommal szünetelek és megjegyzéseket tesz ránk, hogy "piros lámpás negyed ez?" pedig nem is csókolózunk. Stb, sok ilyen van még...

Nagyon betart nekem, a barátomnak is, mert őt is tanítja. De nekem még jobban. Gondolkodtam az iskolaváltáson.

2010. jan. 20. 19:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy csak oktatási téren ajánlott felkeresni a tanárt. Ha olyan gondod van vele, hogy vágja a pofikat, mikor meglát téged, azzal sorry, de nem sokat tudsz tenni :(
2010. jan. 20. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:
19:52 vagyok: nem rosszból írom ezt, csak fel szeretném erre hívni a figyelmedet. Kimondtad, hogy nem értesz a matekhoz, megvágott, mert nagyon rossz jegyeid voltak. Tehát maga a bukás ténye nem fog megváltozni semmitől sem, mert nem tudod bizonyítani, hogy jó vagy matekból és ennek ellenére buktatott meg. Nem azért buktatott meg, mert nem bír, hanem, mert nem tudtad teljesíteni a követelményt. Ezért mondtam, hogy járj magántanárhoz, húzz bele a tanulásba. Ne mondd azt, hogy nem tudod megcsinálni, mert akkor soha nem is fogod tudni. Ha te nem hiszel benne, hogy menni fog a matek neked, más sem fog. Keress egy jó tanárt, aki segít felkészülni.
2010. jan. 20. 21:07
 13/15 anonim ***** válasza:

20:29-es vagyok!

Bocsi, mire megírtam a kommentet, addigra már te is leírtad, hogy lehet, hogy tényleg nem értesz a matekhoz :( ebben az esetben, hiába mennél az igazgatóhoz, tanárhoz, szülőkhöz, sajnos az előttem szólót 19:52 tudom csak megerősíteni... esetleg, ha nem értesz valamit matekból, akkor néha-néha óra után odamehetnél hozzá, hogy ezt-vagy azt nem értetted órán és hogy nem tudná-e még egyszer (itt akár poénból, viccelődve is mondhatnád azt: hogy mint egy "hatévesnek"/ "ovisnak" elmagyarázni, mert nem tartod matek zseninek magad) Általában a tanárok bírják az önkritikával rendelkező diákokat.. de belőle soha ne csinálj viccet... vagy esetleg tanulj az egyik órára nagyon (akár előre is) és ha van egy kérdés, amire lehet jelentkezni és tudod is a választ, akkor jelentkezz úgy hogy szó szerint: kiesel a padból... nálam egyszer bejött a fősulin (bár én tényleg kiestem a padból:))) ), azóta kedvel az a tanár :DDD max ha nem jött össze a válasz, szereztél mindenkinek egy jó napot :)))) és a tanár is látja, hogy próbálkozol és lelkes vagy :DDD de a fenti módszereket se vidd nagyon túlzásba, mert akkor már nagyon gyanús leszel :DDD

2010. jan. 20. 21:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a pedagógusi hivatást választóknál elsődleges dolog a diákokat és a szakmai követelményeket figyelembevevő tisztességes magatartás. Ha egy gyerek mocsok velünk csesszünk ki vele, viszont ha tanul és teljesíteni akar akkor jutalmazzuk meg. Szóval ezt a tanár kegyetlenséget érdemel, de nem is akármilyet. Mivel egyből törölnének, ha megírnám, kérdezzétek meg privátba:-)!!!
2010. jan. 20. 22:36
 15/15 anonim ***** válasza:

valószínűleg egy kielégítetlen, klimaxoló/ egyedül élő vénkisasszony :)

nem tudsz mit tenni, legyél vele normális, ne szemtelenkedj, semmi ilyesmi, és igyekezz a maximumot nyújtani matekból, gyakorolj önállóan, vagy járj különtanárhoz, ha teheted, ne hozzá....ha eleget tanulsz, akkor az érettségid menni fog, azt nem ő fogja osztályozni.

de ha gondolod, próbálj meg vele beszélni négyszemközt, hogy nem mindig teljesen érted,h. mi a gondja veled, hátha meghatja h komolyan veszed a dolgot..

2010. jan. 21. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!