Mit lehet tenni egy olyan anyával aki ellenzi a kapcsolatomat azért mert a párom elvált és vannak gyerekei?
Figyelt kérdés
Nagyon jól megvagyok a párommal, de anyám megkeseríti a mindennapjaimat. Szó szerint azon van hogy mi szétmenjünk, állandóan a kapcsolatomba vájkál és hogy ez nekem milyen rossz lesz később stb. Meg hogy ha gyerekünk is lesz akkor az én gyerekemnek osztozkodnia kell mindenben a másik kettővel, meg hogy még sokáig kell gyerektartást fizetni.. én ezekkel tisztában vagyok, így mentem bele ebbe a kapcsolatba és én így is boldog vagyok, akkor miért kell ebbe belerondítania? Nap mint nap ezt hallgatom. 27/N2014. szept. 23. 09:48
11/11 anonim válasza:
Egy anya--normális esetben--soha nem akar rosszat a lányának! Félti,aggódik és megpróbálja megóvni a rossz döntésektől!Hidd el ezt baromi nehéz az embernek visszafognia magában és szó nélkül,mosolyogva nézni ahogy a gyermekünk a vesztébe rohan! Persze lehet,hogy szerencséje lesz,de ezt ugye előre nem tudhatjuk!Próbáld meg őt megérteni és köszönd meg,hogy aggódik érted,de kérd meg arra,hogy ha lehet ne szóljon bele hanem inkább segítsen azzal,hogy ha boldog vagy, veled örül és ha esetleg mégis melléfognál majd akkor segítsen és álljon melléd !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!